...
Napisał(a)
W temacie chcialem poruszyc nurtujace Was pytania i w miare wiedzy i doswiadzenia na nie odpowidziec.Wiem,ze wiele jest teorii i mozemy kazda z nich tu poruszyc i sprobowac wybrac najbardziej alternatywna dla kazdego,bowiem nie kazdy ma podobne cele i zalozenia.Bladzenie wsrod wielu zasad nie rzedko bzdurnych moze pozbawic nie jednego z Was czasu i w wielu wypadkach nawet zapału.Sam borykalem sie z podobnym dylematem wiec mam poniekad pojecie na ten temat.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Bezpieczne budowanie masy miesniowej... hmm moze zapytam sie jak uniknac przy budowaniu rozstepow?
...
Napisał(a)
To ja zapytam o zakwasy/mikro uszkodzenia włókien mięśniowych. Czy należy tak często zmieniać ćwiczenia, żeby po każdym treningu na drugi dzień czuć było ten ból w mięsniach? Rozwijają się one i bez zakwasów.
W zdrowym ciele zdrowe cielę
http://www.sfd.pl/temat328581/
...
Napisał(a)
eloelo230 Jak trenujesz już jakiś czas to organizm przyzwyczaja się do wysilku fizycznego i możemy nie odczówać zakwasów na drugi dzień nie znaczy to ze trening był zly. Temu powinno się zmieniać plan treningowy mniej wiecej po 3 miesiącach, zeby zaatakować miesień z innego bodzca
Wielkie mięśnie masz, ale zje... twarz,zęby jak koń, dupe jak słon
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ale to chyba temat raczej do luźnej dyskusji w PSoS?? 

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Polecane artykuły