...
Napisał(a)
A aj mam takie pytanie. Czym dobrze obtoczyć, żeby się nie pokruszyły? Mam oklejone taśmą
Ale chciałem wziąć jakąś gumą. Czy dużo roboty by było, żeby opony stare stopić w jakimś duuuuużym garnku? Bo tak, to bym zanurzał gotowy ciężarek w roztopionej gumie i miałbym gotowy cały ogumowany. Jeśli byłoby to za trudne, to jaka dobra metoda by była?

...
Napisał(a)
Aventram no ok, to poczekam i jutro spróbuje je wyjąć. tylko może poradź mi jak je wyjąć z tego wiadra??
a Volter14 weź kup sylikon jakiś uniwersalny i wycisnij kilka pasków na krążek i rozprowadź jakimś pędzelkiem czy czymś po całym krążku...
a Volter14 weź kup sylikon jakiś uniwersalny i wycisnij kilka pasków na krążek i rozprowadź jakimś pędzelkiem czy czymś po całym krążku...
...
Napisał(a)
Ja położyłem do góry nogami wiadro o mniejszej średnicy niż wiadro w którym miałem te krążki, wtedy do góry nogami to wiadro z krążkami położyłem tak że krążkiem opierał się o wiadro mniejsze i ruszasz wiadrem do góry i na dół aż w końcu wyleci.
http://www.sfd.pl/Moja_piwniczna_siłownia.-t507468.html - Moja siłka ;)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Adoo np na złomie kupisz lub w jakimś sklepie budowlanym
"Mamy moc w sobie więc dla równowagi Nie potrzebne nam sterydy, nie potrzebne dragi"
...
Napisał(a)
Noo, właśnie dziś sobie kupiłem taką 3m rurę i po świętach będę ciąć =p
Zmieniony przez - Adoo w dniu 2009-12-24 13:18:22
Zmieniony przez - Adoo w dniu 2009-12-24 13:18:22
...
Napisał(a)
nie musisz miec rury o srednicy 300 mm wystarczy kupic plaskownik odpowiednio szeroki i dlugi i zagiac go w ksztalt kola i pospawac
Poprzedni temat
Projekt Wyciągu - help
Następny temat
KOLEJNE KONKURSY! SAM WYBIERASZ NAGRODY!!!
Polecane artykuły