SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Bardzo wysoki poziom LH

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1467

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 105
Witam, po 120 dniowej pierwszej kuracji na propionacie 100 mg e2d przyszedł czas na odblok, na który zastosowałem hcg z pregnylu 5000 rozbite na 15 strzałów po 1000iu e2d, razem z tamoxem 10mg ed. Po skończeniu bicia hcg dorzuciłem cloma z altima pharmaceuticals 20mg ed. Po skończeniu cloma przyszedł czas na badania, wyszło że poziom LH jest prawie 3 krotnie podwyższony, co o tym sądzicie?
LH - 21,75 min.1,70 - 8.60 max
Estradiol - 55,09 min. 28,00 - 156,00 max
Prolaktyna - 228.00 min 86,00 - 324,00 max
Testosteron - 7,30 min 2,80 - 8,00 max


Zmieniony przez - Młody1947 w dniu 2017-01-31 11:36:23
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61676 Napisanych postów 321383 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1533327
jak z 5000 tysi hcg wyszło ci tyle iniekcji po 1000 jm?
ile dni po ost clomie było badanie ??
wrzuć ankiete działu


Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2017-01-31 12:10:46
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 105
1.WIEK: 20
2.WAGA: 68
3.WZROST: 172
4.WYMIARY:
-Biceps: 37
-Klata: 107
-Udo: 56
-Talia: 95
5.STAZ NA SILOWNI: 1.5 roku
6.DIETA : 160b 350w 140t
7: PRZEBYTE CYKLE: Testosteron Propionat
8.TRENING : fbw 3x w tyg + 2 treningi mma
9.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): ekto
10.WYNIKI SILOWE
-Klata: 85
-Przysiad:
-Mc: 100
11. Czy masz dietę? Tak


Kolego tego hcg poszły mi 3 opakowania, a badania robione były 3 dni po zakonczeniu brania cloma. Myślicie że się to ustabilizuje czy są powody do niepokoju?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61676 Napisanych postów 321383 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1533327
powtórz badania za jakieś 3 tygodnie , bo na razie sa przekłamane
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 105
Oki, w następnym tygodniu będzie mijał 3 tydzień, podrzucę wyniki i zobaczymy wtedy czy są powody do niepokoju, pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2347 Napisanych postów 4332 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 99103
lodzianin1
powtórz badania za jakieś 3 tygodnie , bo na razie sa przekłamane


Skoro badania są przekłamane to kiedy je robić na pct żeby wiedzieć czy jesteśmy odblokowani? Jak odstawimy clomid i zrobimy badania za 3 tyg i okaże się że pct było za krótko to co wtedy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 105
Witam, przedstawiam wyniki po 3 tygodniach od zakonczenia odbloku. Co o tym sadzicie?
LH - 3,19 min. 1,70-8,60
Estradiol - 50,30 min. 28.00-156.00
Prolaktyna - 212,50 min.86.00-324.00
Testosteron - 4,80 min. 2.80-8,00


Zmieniony przez - Młody1947 w dniu 2017-02-25 09:54:58
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 88 Napisanych postów 1946 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 36715
FSH i progesteronu nie badałeś ? wyniki są ok.

AfterHours.fm - The Best in Trance & Progressive

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 61676 Napisanych postów 321383 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1533327
Wszystko jest dobrze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 105
Mariusz190
FSH i progesteronu nie badałeś ? wyniki są ok.
niestety nie zbadałem powyższych hormonów. A powiedzcie czy nie macie wrażenia ze LH i testoseron są troszkę zbyt niskie? Niby jest w normie aczkolwiek przed kuracją były nie znacznie wyższe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 88 Napisanych postów 1946 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 36715
Spokojnie. Daj sobie trochę czasu. Pójdzie jeszcze w górę.

AfterHours.fm - The Best in Trance & Progressive

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Słaby apetyt na Saa

nutloveb