...
Napisał(a)
Witam, mam pytanko co sądzicie o tym jogurcie http://bakoma.pl/produkt/jogurt-wysokoproteinowy-men-picia/ ? Wiem, że jest w nim dużo cukru, jednak ja jestem ektomorfikiem, bardzo cięzko mi przybierać na masie, a chciałbym zamienić gainer po treningu, na banany i właśnie ten jogurt. Z góry dzięki za pomoc !
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Lepszym wyjściem będzie dobry jakościowo gainer lub domowy gainer z WPC + kleik ryżowy + owoce + miód.
Pozdrawiam]
Pozdrawiam]
...
Napisał(a)
lepiej kup sobie wpc i mieszaj z ryżem/owsianymi
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Chodzi mi o to, żeby coś szybko zjeść po treningu. Posiadam gainera z hi teca i nie mówię, że jest zły, ale wolałbym coś bardziej naturalnego. A co do ryżu to nie ma problemu, tylko, że ja jem bardzo powoli i taki ryż jem z 40 min ;/
...
Napisał(a)
to płatki owsiane sobie zblenduj + wpc i masz super gainerka
2
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
a jak zrobić płatki oswiane, żeby można je było wypić ? Rano robię sobie płatki owsiane zmielone z mlekiem, ale wychodzi papka.
...
Napisał(a)
Ugotuj torebkę ryżu i zmiksuj, proste. Po co Ci jogurt wysokoproteinowy na masie, gdzie wysoka podaż węgli się liczy, no weź pomyśl. I taki jogurt, wybacz, ale w życiu nie będzie bardziej naturalny niż gainer. Chcesz naturalności to pij mleko prosto od kozy lub krowy i miskę pieczonych ziemniaków z maślanką;);) Tak jak chłopaki: pij szejki, miksuj
Papka wychodzi bo za mało płynu. Ja Tam podlewam szklaneczką wody, szklankę mleka, wchodzi torebka ryżu, serek wiejski, banan, wiórki kokosowe, co tylko chcesz, konsystencja jest dobra i pitna
Zmieniony przez - Gats 2 w dniu 2015-12-14 18:03:13
Papka wychodzi bo za mało płynu. Ja Tam podlewam szklaneczką wody, szklankę mleka, wchodzi torebka ryżu, serek wiejski, banan, wiórki kokosowe, co tylko chcesz, konsystencja jest dobra i pitna
Zmieniony przez - Gats 2 w dniu 2015-12-14 18:03:13
2
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
...
Napisał(a)
Dlaczego nie możesz zjeść po treningu normalnego posiłku?
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Osobiście też odradzam. Nie jest taki napakowany bialkiem jak się wydaje. Ostatnio kupiłem zwykły serek homogenizowany w lidlu firmy pilos 400gram. Miał w 100 gramach podobną zawartość białka a cukru znacznie mniej. Sprawdziłem w 100 gramach ma 11 gram białka a bakoma 8.4 więc sam sobie odpowiedź na pytanie:)
Zmieniony przez - mcmacio w dniu 2016-01-12 17:24:22
Zmieniony przez - mcmacio w dniu 2016-01-12 17:24:22
...
Napisał(a)
Akurat średnie porównanie. Jeżeli już to porównywać jogurt do jogurtu. Równie dobrze można stwierdzić, że odżywka białkowa ma 80%.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły