1. WIEK: 25
2. WAGA: 87
3. WZROST: 181
4. WYMIARY:
-biceps: 40
-klatka: 110
-udo: 60
-talia: 84
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7lat
6. DIETA:
-białko: 250
-węglowodany: 200-400
-tłuszcz: 100
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
Jeżeli chodzi o typowe sterydy to nigdy.
rok temu peptydy
Ghrp6 10mg
Bpc 57 30mg
Hgh frag 10mg
Cjc without Dec 10mg
W tym roku to samo w okresie 2 miesięcy + puszka Mk 677 firmy brawn. Brałem jednego tabsa 30mg codziennie rano. Siła i mega pompa na +. Kontuzje wyleczone. Siła dalej rośnie ale libido I ogólne samopoczucie w dupie od 2mc więc postanowiłem zrobić badania.
Mam badania z maja i wtedy estro było ok, wrzucę wieczorem to będzie porównanie.
Zrobiłem miesiąc przerwy I teraz wróciłem do Mk 677 oraz dorzuciłem 10mg ostaryny codziennie. Zdjęcie z badań to 3 dzień powrotu do sarmow.
Zostało jeszcze trochę bpc więc zaraz zużyje.
Teraz widzę, że się wkreca Mk 677 bo pompa na treningu znowu jest olbrzymia. Jestem po redukcji I teraz wracam do kalorii, myślałem że brak libido był spowodowany redukcją, ale jednak chyba to przez któryś z tych środków tak podziałał. Pytanie który?
Jak widzicie badania kiepskie, nigdy się tym nie interesowałem ale chyba wygląda to na blokadę? Nie spodziewałem się, że takie środki mogą wywołac takie akcje. Co polecacie? Kupiłem Brawn ADT, myślicie że wystarczy żeby obniżyć estro?
Chciałbym dokończyć Mk 677 i ostaryne, a potem zrobić przerwę od wszystkiego kompletnie.
Myślicie, że jest sens coś takiego robić czy rozwale kompletnie sobie hormony?
Jakies inne rady? Pozdrawiam
8. TRENING: split, i czasami fbw
9. CEL CYKLU: leczenie kontuzji oraz poprawa siły
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: rok
11. POZIOM BF%: 10
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): endo
13. STAN ZDROWIA: git
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: raczej nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2000
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 120
-martwy ciąg: 150