Witam. Potrzebuję informacji na temat miejsca, gdzie mogę zrobić badania sportowe do mma/kickboxing/bjj w Łodzi. Kiedyś brałem skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu na badania, a następnie z wynikami leciałem do lekarza sportowego, który mi podbijał książeczkę, ale to było 6 lat temu i w ogóle w innym województwie. Potrzebuję informacji jak podbić książeczkę sportową w Łodzi. Za wszelkie odpowiedzi dziękuję.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
bierzesz skierowanie od rodzinnego lekarza,idziesz z nim do sportowego ten daje Ci parę skierowań i z wynikami przychodzisz do niego.wszędzie jest tak samo
...
Napisał(a)
Trenera zapytaj, gdzie najszybciej to zrobić, skoro ma pod opieką kilku zawodników, powinien się orientować
"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html
...
Napisał(a)
Albo zbierz grupę ~10 zawodników i lekarz przyjedzie do Was do klubu. Niektórzy wciąż stosują takie praktyki.
Trener PoTreningu.pl
AdrianIwanowski.eu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Marcin Najman vs Dawid Cygan Kostecki (stara walka)
Następny temat