Witam,robiłem badania i wyniki wyszły fatalnie chciałbym się dowiedzieć czym można podnieś i obniżyć poziom poszczególnych badań więc tak to wygląda (w nawiasie będę pisał zakres wartości ref.)LH-0,100(1,7-8,6),FSH-0,298(1,5-12,4),ESTRADIOL-74,56(7,63-42),PROLAKTYNA-15,45(4,04-15,2),testosteron-7,59(2,8-8),największym problemem jest u mnie spadek libido,"niepełny" wzwód,,,,Na obniżenie prolaktyny biorę Bromergon,czy HCG pomogło by podnieść LH i FSH,dowiedziałem się że takie badania wskazują na uszkodzenie nerki?,dodam że kreatinine mam za wysoką
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Byłem wczoraj u tego lekarza,dowiedziałem sie tylko tyle że kreatinine mogę miec podniesioną ze zględu na masę mięśniową gdzie to kreatinina występuje,powiedział żebym miesiąc nie trenował nic nie brał i przyszedł na wizyte,nic mi nie przepisał więc po co mam iść za mieśiąć-jedynie następne 100zł mu dać,spytałem się o HCG-powiedział że nie pomoże,potem spytałem o CLOMID,wpisał w swój tablet i mówi że nie ma takiego leku w swoim spisie:(,bo mu mówie że odczuwałem poprawe po nim ale brałem jeden tabs dziennie przez 14 dni,,,,,,,,,, Czy HCG+CLOMID będzie dobre połączenie dla mnie??
...
Napisał(a)
Witam.
Proponuje odwiedzić endokrynologa/androloga - tam uzyskasz fachową pomoc.
Pozdrawiam.
Proponuje odwiedzić endokrynologa/androloga - tam uzyskasz fachową pomoc.
Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
W środę mam umówioną wizytę z endokrynologiem napiszę co stwierdził z tych badań pewnie będzie chciał prześwietlenie jakieś zrobić
...
Napisał(a)
chlopie, takie badania wskazuja na egzogenny ts.
naturalnie moze wyjsc niskie fsh i lh i ts gdy jest hipogonadyzm rozpoznany lub wysokie fsh lh a niski ts gdy jadra nie dzialaja.
u ciebie skad mialby sie wziac tak wysoki ts? tylko z igly.
zrob odblok
naturalnie moze wyjsc niskie fsh i lh i ts gdy jest hipogonadyzm rozpoznany lub wysokie fsh lh a niski ts gdy jadra nie dzialaja.
u ciebie skad mialby sie wziac tak wysoki ts? tylko z igly.
zrob odblok
siłe słonia szybkość gada da ci tylko lemoniada
...
Napisał(a)
dokładnie z igły.....Krugero co proponujesz?,nigdy odbloku nie robiłem nie miałem potrzeby(tak mi się wydawało do tej pory),a mam za sobą kilka cykli,kreatyny też nie żałowałem dlatego kreatinina zrobiła swoje z nerkami-dlatego jutro wybieram się do nefrologa,jest tez endokrynologiem
...
Napisał(a)
jak nie robiłeś pct to wszystko jasne
Najpotężniejszą siłą we wszechświecie jest SIŁA WOLI
...
Napisał(a)
dokładnie,,organizm nie widział HCG,itp.,dwa miesiące temu miałem clomid ale brałem dwa tygodnie po jednej tabletce ale wtedy wczułem (jak tak można nazwać)że zaczyna coś działaś w moim organizmie
...
Napisał(a)
jaki i kiedy miales ostatni cykl?
...
Napisał(a)
mimo tego ze trwa to od poczatku roku miałem już nic nie brac ale spadki były i teraz brałem (jeszcze biorę) propa alchemia i metanabol 10mg rano i 10 mg wieczór
...
Napisał(a)
proponuje Ci zadac pytanie w dziale doping
tam moga Ci pomoc
Zmieniony przez - jakub9658 w dniu 2012-08-07 19:52:05
tam moga Ci pomoc
Zmieniony przez - jakub9658 w dniu 2012-08-07 19:52:05
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Kontuzja kolan-jak wzmocnic nogi?
Następny temat