Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
14
Napisanych postów
572
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
17585
Wita, chciałbym się wybrać na badanie w ofercie przychodni są badania
FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Prolaktyna, Testosteron
Niestety mogę wybrać tylko 3 z nich jako pakiet. Ktore z nich najwazniejsze?
Leciałem cykl Deka, Mix potem most i teraz wystartowalem
Bold, Cypio, Tura. Ogólnie czuje sie b.dobrze profilaktyka cały czas tzn. nolva, cabaser itp. Chce tylko sprawdzic czy wszostko git. Wiec co oprocz tescia jeszcze zbadac?
Szacuny
6
Napisanych postów
142
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
7248
bold podnosi czerwone krwinki ponad norme znacznie i to przy dawce 300mg ew, stad to badania krwi. lecac dalej poziom testa przy dawce 500mg ew powinien byc nieobliczalny w graniacach - co dalej wnioskuje to bold twoj to lipa bo sam bold na amatorow jak 90% uzytkownikow sfd to dawka dzialajaca spokojnie bedzie 300mg ew - zreszta sluchajcie sie dalej tych moderatorow itp a bedzie jak jest. Zreszta najlepszy moj cykl byl 400mg ew test prolo plus 4tab met na dzien , pozniej kombinowalem z dawkami iloscia ito i nic sie do tego nie ujmuje
Szacuny
14
Napisanych postów
572
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
17585
Dzisiaj odebrałem wyniki i... i coś tu chyba nie halo. Chodzi mi o poziom testa chyba za nisko. Ale mam już winowajce jakby co. No chyba że to normalny wynik jak na 3 tydzień.
Cykl wygląda tak
Tura 100mg/ed
Bold 750/ew
Test 500/ew
Prolaktyna- Estradiol - Test. Całkowity