...
Napisał(a)
Witam all jestem nowy i chcem pewnej porady.Chodze na siłownie już 2 miesiąc i chcem sie dowiedziec czy przy wadze 80kg do przyrostu siły dobre bedzie użycie BCAA połączonego z kreatyną.A no i jak ije brac razem przed treningiem czy po i tak dalej .Z GÓRY DZIEX
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ale z tego co wiem to Gainery m
a mase dają a mi masy nie trzeba.Chyba ze znacie jakies dobre(i nie drogie:P) Gainery na mase to powiedzcie jakie i za ile
a mase dają a mi masy nie trzeba.Chyba ze znacie jakies dobre(i nie drogie:P) Gainery na mase to powiedzcie jakie i za ile
...
Napisał(a)
połączenie dobre
poczytaj sobie troche w archiwum
na ten temat jest fuull postow
aha i jeszcze jezeli jestes nowy to sadze ze z dieta u Ciebie kiepsko
jezeli z wszamą kiepsko to daj sobie spokoj z suplami
poczytaj sobie troche w archiwum
na ten temat jest fuull postow
aha i jeszcze jezeli jestes nowy to sadze ze z dieta u Ciebie kiepsko
jezeli z wszamą kiepsko to daj sobie spokoj z suplami

Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
...
Napisał(a)
mam 15 lat nie jest zle jakas diete sobie juz ulozylem.Jak macie jakies inne pomysly walcie bylebym sie zmiescil gdzies w 120 zł.
...
Napisał(a)
Kreatyna+Tauryna i jak jeszcze chcesz to glutamina, BCAA masz w białku
...
Napisał(a)
troche za mało cwiczysz zeby odrazu sie za suple brac .... pocwicz jeszcze z 2-3 miesiące przywyczaj organizm do wysiłku itp.... narazie siła będzie ci szła jaks szalona....
...
Napisał(a)
a i jesli macie jakies lepsze zestawienie dla mnie które mi da siłe piszcie dam soga.
...
Napisał(a)
Właśnie kreatynę to jak nie nie masz przynajmniej 6 miesięcznego stażu to sobie odpuść
...
Napisał(a)
za mlody jestes na kreatyne uloz sobie diete jak juz mozesz se gainerka kupic
bad boy
...
Napisał(a)
BCAA bezposrednio przed i po treningu. Najlepiej po 5g. Jesli nie stac cie na tak duze dawki, to po 2g (2000mg).
Kreatyna rano, co najmniej pol godziny przed sniadaniem (5g), przed treningiem (5g) i natychmiast po treningu (takze 5g). Kreatyne najlepiej jesli bedziesz pil z glukoza spozywacza (30g glukozy na kazde 5g kratyny).
Kreatyna rano, co najmniej pol godziny przed sniadaniem (5g), przed treningiem (5g) i natychmiast po treningu (takze 5g). Kreatyne najlepiej jesli bedziesz pil z glukoza spozywacza (30g glukozy na kazde 5g kratyny).
SFD jest jak sitko pelne wody...
...
Napisał(a)
ok dzieki.Tylko ze gadałem z trenerem bo juz kidys takk z pół roku temu chodzilem 4 miech.I on mi zaproponował zebym wlasnie wzial kreatyne +BCAA i moge glutamine jak mam kase.MYslalem ze mi cos poradzicie.
Polecane artykuły