Szacuny
3
Napisanych postów
808
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8218
otoz nie odpowiadacie na moj jeden artykul,a ja potrzebuje miec odpowedzi na jutro wiec dalem taki tytul, moze kogos zaciekawi (oby). Mam pytanie czy jak robie skoki na lydkach to mam skakac jak najwyzej i jak najszybciej!!?? i czy odbijac sie z palcy czy z calej nogi???????? i mam pytanie jeszcze jedno czy ten trening co robie bedzie przynosil rezultaty: cwiercskok,wznoszenie lydek,wstepowanie,skoki na lydkach,krzeselko!!!!! czy beda rezultaty?????? a jak tak to o ile przypomne,ze mam tylko 40 cm wyskoku, 13 lat i 170cm wzrostu, 56 kg wagi. I ten program co robie ebdzie trwal 10 tygodni, prosze o jak najszybcije o odpowiedzi, bo jutro chce juz zaczynac program
jetses na tyle dobry na ile jest dobry twoj najslabszy punkt
Szacuny
2
Napisanych postów
35
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1174
Jak najwyżej i jak najszybciej tak podobno ma być.Chyba raczej z całej stopy ale to musisz sam spróbowac tak aby nie walić piętami o glebę.Po prostu masz skakać z prostymi kolanami wybijając się stopami.Zreszta te super danki sa troche badziewne
Szacuny
2
Napisanych postów
35
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1174
Owszem daje rezultaty ale trzeba uważać,trzeba uważac na ćwierćskoki bo moga zniszczyć kolana,ilość powtórzeń jest trochę za duża np. ja 100 ćwierćskoków robiłem dopiero w 5 tygodniu,wcześniej musiałem robic z przerwami.Efekty są różne i jest to tylko i wyłącznie indywidualna sprawa.Jeżeli nie ćwiczyłeś wczesniej jumpa to napewno zauważysz poprawę.
Polecam program ze strony www.gregry.prv.pl ,który jest troche podobny do danków ale nie jest kontuzjogenny
Szacuny
3
Napisanych postów
808
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8218
ja tam mimo wszystko sproboje SD III, a jak nie to taki yasiu mowi ze ma taki program co w tydznien poprawia wyskok o 4 cm!!!!!!!!! a robi sie go 8 tygodni!!!! wiec mozna sobie neizle poprawic!!!!! mam nadzieje ze go zamiesci, albo mi przysle
Szacuny
11083
Napisanych postów
51090
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
sztojak cwiczyłeś juz wogle kiedyś ten AA 2 ??? Nie napalaj sie tak osto na to bo wcale nie ejst pewne ze dotrwasz do tego 10ego tygodnia to jest tak meczące ze sie w pale nie miesci a tym bardziej jak nigdy nie ćwiczyłeś to bedzie cholernie ciężko.... Ja to ćwiczyłem z 3 tygodnie i dałem se siana owszem efekty były poprawiła sie szybkość biegania, no i jump ale jak czytałem rozpiske ze powineienm robic juz 125 cwiercskokow a ja ledwo 60 machałem to mnie troche to wnerwiało poza tym tzreba dobrze jeść bo bez tego tez nie bedzie takich osiagów.
Wogle zna ktos kogos kto zrobi 400 cwierc skokow ???? Wątpie
Szacuny
3
Napisanych postów
808
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8218
mam pytaniej eszcze jak sie robi jakies tam cwiczenie to jak ona sie robi, mianowicie chodzi o jakies takuie wspiecia n palcach na jakims podwazyszeniu. Mam robic to jedna noga a druga w gorze!!?? czy moze robic dwiema naraz!!?? beda sogi
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6308
Sorry, że się wtrącam i może trochę nie na temat, ale w takim wieku nie opłaca się zaczynać programów jakichś...jedni mówią, że pomagają, inni że nie, jedni że jednym pomogły a innym nie...poza tym w tak młodym wieku zniszczysz sobie kolana i potem będzie duży kłopot...