SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Bóle jakby bicepsow..

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 944

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 404 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4425
Siemka mam taki problem. Nie wiem dlaczego i od czego bola mnie jakby chyba sciegna pod bicepsem... Normlanie na biceps bylem sprawdzic i cwiczyc moge ale np jak stane i wprostuje obie rece w bok i chce tak jakby za siebie przesunac to boli jak ...lera:/ Albo np mam wyprostowana i obracam poprostu reka tzn krece dłonia w lewo albo prawo to ten odczuwam bol... Nie wiem czy dobrze to sprecyzowalem i nie wiem co to za problem.. A najlepsze jest to ze jak zrobilem sobie tydzien odpoczynku to to zaczelo naparzac i nie wiem co to jest... prosze o rady;)

Co nie może zabić to wzmocni;]

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21320 Napisanych postów 70710 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 573869
Ćwiczysz na siłowni regularnie?

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 404 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4425
Tak cwicze regularnie...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21320 Napisanych postów 70710 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 573869
Może brak porządnej rozgrzewki? Może zbyt duży ciężar? Może brak rozciągania przed/po?

Może naciągnołeś ścięgna po "hardym" treningu - stąd bóle...

Może jakieś maści/żele pomogą w tej sytuacji...

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Rozgrzewka przed kazdym treningiem i po, rozciaganie tez, kiedys tez juz mialem taki problem ale lekarz nie okreslil mi co to jest... Smaruje sie mascia i owijam bandazem. Troche pomaga. To cos ze sciegnami bo tylko tak jak napisalem w specyficznej pozycji boli normalnie na biceps moge cwiczyc ale np. jak robie pompki to boli tak jakby biceps... No i to sie tak ciagnie od bicepsa az po ramie tzn bol..(moim zdaniem to cos ze sciegnami )

Zmieniony przez - wysoczanin w dniu 2007-05-09 01:46:44

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Skurcz co robic w trakcie ;)

Następny temat

Spuchnieta reka

Sztos