Witam. Potrzebuje pomocy : czy ktoś może posiada instrukcję do atlasu Szultka Gym.? Niedawno go zakupiłem i nie wiem jakie są możliwości wszystkich ćwiczeń na tym sprzęcie. Proszę o pomoc .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
najlepiej wrzuć fotkę zobaczymy jakie ma możliwosci
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Nie mam niestety takiej instrukcji. Sugeruję w tym celu napisać lub też zadzwonić do producenta sprzętu.
Możesz również wrzucić zdjęcia tego sprzętu i każdego urządzenia w nim dostępnego. Zobaczymy jak to wygląda i doradzimy Tobie w jaki sposób można używać konkretne z nich.
Możesz również wrzucić zdjęcia tego sprzętu i każdego urządzenia w nim dostępnego. Zobaczymy jak to wygląda i doradzimy Tobie w jaki sposób można używać konkretne z nich.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Odżywka białkowa - jak przygotować?
Następny temat
Krzysztof Piekarz