SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Arytmia na cyklu. Odblok

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 231

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4114
Witam. Jestem na cyklu od 7 miesięcy. Test solo enan 125-150mg e3d. Od jakiegoś czasu czuję się ciągle zmęczony i senny. Dodatkowo czuję co kilka, kilkanaście minut mocniejsze uderzenie serca. Dziś mierzyłem ciśnienie 3 razy z rzędu i za każdym razem urządzenie wykryło arytmię, cisnienie 120/89. Wystraszyłem się strasznie i postanowiłem że schodzę z cyklu. Dzisiaj wieczorem miał iść strzał ale odpuszczam już. W trakcie cyklu leci HCG cały czas 250j e3d.
Lecieć do rodzinnego na już z tą arytmią?
Załatwiam clomid i nolve z androchemu. Mam w lodówce jeszcze 1k HCG rozrobione i 5k nierozrobione. Dokupić jeszcze HCG? Myślę jeszcze o provironie.
Załączam badania przed cyklem. Proszę o pomoc.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87271 Napisanych postów 355486 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1642851
Wrzuc ankietę działu I aktualne badania
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4114
1. WIEK:33
2. WAGA:97
3. WZROST:183
4. WYMIARY:
-biceps:40
-klatka:
-udo:
-talia:93
5. STAŻ NA SIŁOWNI:3 lata z przerwami
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: w trakcie pierwszego
8. TRENING: fbw
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 18%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: w trakcie tego cyklu porost owłosienia co mi nie odpowiada
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:

Aktualnych badań nie mam. Zrobię w poniedziałek. Mam badania estro, prolki i morfologii z przed 6 tygodni.

Zmieniony przez - Arek783 w dniu 2023-02-03 08:24:43
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Drugi cykl, Test+DHB? Zakończenie blast&cruise, odblok.

WHEY premium