Szacuny
4670
Napisanych postów
49138
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
524112
W dniach 27-29 maja w Południowej Afryce, a konkretniej w Johannesburgu odbędzie się pierwsza edycja zawodów spod szyldu Arnold Classic. Kolejna szansa dla amatorów sportów sylwetkowych na zdobycie karty zawodowca oraz rywalizacja profesjonalistów, czyli to co interesuje nas najbardziej. Eventowi standardowo towarzyszą targi expo, seminaria itp.
Szacuny
4670
Napisanych postów
49138
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
524112
nie słyszałem o tym - aczkolwiek ostatnio bardzo propaguje swoją działalność jako trener personalny, chwaląc się fotkami z przemian swoich podopiecznych, może przestawi się ze startów w doradzanie innym
Szacuny
4670
Napisanych postów
49138
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
524112
Dexter w zeszłym roku wygrał AC na 3 kontynentach (w Brazylii wygrał 'Big Ramy'), pobił też rekord swój i Flexa Wheelera w liczbie zdobytych tytułów na AC w Ohio, w w tym roku zawody debiutują na kolejnych 2 kontynetnach - Afryce i Azji, Dexter ma zamiar zgarnąć złoto w nowych miejscach co zapowiadał w wywiadach
Szacuny
17
Napisanych postów
86
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
3996
Tak ASNF masz rację też zauwarzyłem, że jako trener jest bardzo aktywny. Widziałem również kilka filmów jak kogoś uzdrawia i mówi o Jezusie albo kogoś nawraca muszę poszukać tego gdzieś pisało,że chce założyć kościół czy coś podobnego i pomagać ludzią.
Szacuny
4670
Napisanych postów
49138
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
524112
też to widziałem, jest głęboko wierzący jak natural awanturnik Lockett - staram się jednak nie wypowiadać na temat polityki i religii, bo to bardzo drażliwe tematy
Szacuny
17
Napisanych postów
86
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
3996
Jasne wiem też myślę, że religia to drażliwa sprawa i to było tylko takie info odemnie, żeby zapytać i czegoś nowego się dowiedzieć bo Marius jeszcze młody i taka decyzja zaskakująca ale to jego sprawa.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2965
Napisanych postów
20583
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
739824
Lista zawodnikow Open BB:
Lionel Beyeke
Brandon Curry
Jonathan Delarosa