GO FOR IT
...
Napisał(a)
cze mam zamiar kupić argi powwr do magny power i osnosnie argi jak brać to w dni NT nigdzie tego nie mogę znalezć czyżby nie brało sie w te dni??? aczkolwiek iż gdyż ponieważ jak może ktos wie jak brać to czekam na sensowne wypowiedzi z gory dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1-2 kap przed i po treningu, w dzień nietreningowy nie ma potrzeby stosowania
...
Napisał(a)
Na argipower co prawda nie pisze, ale w innych tego typu produktach spotkałem się z dawkowaniem rano na czczo i przed snem w dni nietreningowe. Też mam zamiar tak to sobie łykać. zresztą u mnie to nie problem bo mam tylko jeden dzień wolny

Si vis pacem, para bellum!
...
Napisał(a)
w sumie tak dzięki za rade a jak muślicie do magna power bedzie pasowało argi???
GO FOR IT
...
Napisał(a)
Argi
Sposób użycia:
We wspomaganiu wysiłku - 1-2 kapsułek przed i po treningu; dla wspomagania zdolności seksualnych - 1 kapsułka jednorazowo na ok. 30 min. przed przewidywanym zbliżeniem płciowym.
Zmieniony przez - nOwYs w dniu 2009-03-21 19:23:09
Zmieniony przez - nOwYs w dniu 2009-03-21 19:23:54
Sposób użycia:
We wspomaganiu wysiłku - 1-2 kapsułek przed i po treningu; dla wspomagania zdolności seksualnych - 1 kapsułka jednorazowo na ok. 30 min. przed przewidywanym zbliżeniem płciowym.
Zmieniony przez - nOwYs w dniu 2009-03-21 19:23:09
Zmieniony przez - nOwYs w dniu 2009-03-21 19:23:54
...
Napisał(a)
super yo pisz e na opakowniu k***** gdzies ty sie urodził eh!! W temacie napisane jest KONKRETNE wypowiedzi i mądre 

GO FOR IT
...
Napisał(a)
sory nie doczytalem :) myslalem ze w DT :) a w NT CI to nie potrzebne...
Poprzedni temat
Pytanie za 100pkt !!
Następny temat
Mutant Mass - ile gr ma jedna łyżka? Prosze o szybką pomoc
Polecane artykuły