Szacuny
15
Napisanych postów
4568
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
34748
W związku z tym że na rynku jakoś ciężko znaleźć książkę z zakresu dietetyki sportowej i suplementacji dla nas, praktyków sportów siłowych, zwracam się z apelem do Marka C. - niech Pan coś takiego napisze Wiem, że wielu uczestników tego forum, atakże wielu moich kolegów którzy tu zaglądają, byłoby zainteresowanych kupnem takiego dzieła. Koledzy forumowicze, licze na masowe poparcie mojego apelu!!!!
Szacuny
7
Napisanych postów
1442
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8283
Przyznam ze kiedys byly takie plany jednakowoz zrealizowanie ich wymagalo by duzego wkladu czasu, a tego poki co nie posiadamy. Poki co jestesmy bardzo zapracowani przez co mniedzy innymi Pan Marek ma bardzo malo czasu aby pojawiac sie na sfd. Jednakze miejmy nadzieje ze wszystko sie niedlugo zmieni. Moze za pare lat uda sie napisac ksiazke. A poki co zapraszam do czytania artykulow Pana Marka.
Pozdrawiam
NIE sądzisz, że masz ochotę dać mi SOGA?
W końcu Ci pomogłem :)
Szacuny
23
Napisanych postów
2614
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17596
hehe śmieszny apel ale po prawdzie wczoraj sobie myślałem ze musze kupic ksiazke o dietetyce,tylko jakąś na poziomie i wlasnie sie zastanawialem czy Pan Marek coś takiego wydał
ps.
przy okazji,znacie książke dot. dietetyki godną polecenia?
Zmieniony przez - Majbah w dniu 2008-10-27 19:27:43
Szacuny
7
Napisanych postów
1442
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8283
Dsdiamian przestan przezywac. W tym momencie pisalem jako firma bo pracuje u Pana Marka i wiem ze jestesmy wszyscy zabiegani bo otwieramy nowy sklep. Wiec bylo to uzyte w kontekscie firmy.
Ksiazka warta polecenia to wstep do dietytyki gaweckiego.
Pozdrawiam
Szacuny
7
Napisanych postów
1442
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8283
Dokladnie o ta mi chodzi. Wlasnie na poczatek ta polecil mi Pan Marek. Drugi tom opisuje zywienie ludzi chorych. Zatem sadze ze nie bedzie przydatny ;) Mi udalo sie na allegro znalezc i odkupic od jakiejs studentki. Naprawde polecam ta ksiazeczke.
Pozdrawiam
Szacuny
15
Napisanych postów
4568
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
34748
Z chęcią bym wszystko zasponsorował, tylko nie mam niestety z czego Napisanie fajnej książki dla pakerów, która wniosłaby coś nowego to rzecz niełatwa, wiem. I właśnie dlatego zwracam się do Pana Marka, dla którego wiedzy teoretycznej jak i praktycznej mam naprawdę duży szacunek. Od czasu jak wpadła mi w ręce książka Tomaszewskiego o suplementacji to nic nowego dla pakera nie ma.... Same gnioty dla laików... Wierzę mocno chłopaki, że wasze poparcie dla tego pomysłu może zdopingować (hehe) Pana Marka, bo po prostu myślę że każdy z was chciałby mieć jego książkę....
Pozdro