...
Napisał(a)
Witam! Jestem w posadaniu tej metki 100 tabs stezenie 5 mlg, Mam jedno proste pytanie do osob ktore juz doswiadczyly dzialania tego sterydu. Mianowicie mialby byc to moj pierwszy cykl na dopingu zamierzamn wziasc 100 tabletek w ciagu 33 dni czyli 15 mlg dziennie. Zakupilem do tego esentiale forte na watrobe + na koniec cyklu Hepatil. Czy jeden cykl moze spowodowac jakies skutki uboczne typu uszkodzenie watroby, nerek, serca , lysienie ?? czy przy takim stezeniu to nie mozliwe? prosze o wypowiedz kogos kto sie naprawde zna... pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
myślę ,że to typowe pytanie dla jasnowidza
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Myślę, że po takim cyklu wątroba do wymiany. Z sercem też może być różnie
- Równyś duchowi, coś go pojąć zdolny, nie mnie!
- Więc kimże w końcu jesteś?
- Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wciąż czyni dobro.
...
Napisał(a)
Nie wiadomo nigdy do końca jak twój organizm zareaguje na saa. Raczej nie musisz się obawiać jakiś poważnych konsekwencji. Dawka minimalna, nie powinna zaszkodzić.
...
Napisał(a)
jednemu wodka nie szkodzi, a drugiego mleko zatruje, ale po takiej dawce nic Ci nie powinno być.
...
Napisał(a)
dokladnie , chce ograniczyc ryzyko w najwiekszym stopniu, pierwszy raz mam z tym stycznosc, stad moje obawy, towar pewny z apteki , bede dawkowac w odpowiednich odstepach czasowych po posilku chyba tylko to moge zrobic, zadnych uzywek podczas cyklu... 8x8 moj pies to taki duzy sk***ysyn ze juz sie do budy nie miesci wiec nie bede ryzykowac zrywania lancucha ...
...
Napisał(a)
Więcej sobie szkody zrobisz obsesyjnie o tym myśląc niż sama metka może krzywdy wyrządzić. Mózg lubi płatać figle.
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
czyli moge byc prawie pewny ze bedzie ok ? 100% pewnosci nigdy nie ma :p neevesky wiem ze z leksza panikuje, po prostu martwie sie o swoje zdrowie :]
Polecane artykuły