...
Napisał(a)
Co po wiecie na temat tej oxy? 5mg produkowana przez scantel pharme, cena przystepna ale nic o tym produkcie nie słyszałem, myslałem nad biosira bo ma dobre opinnie a tu znowu pojawił sie scantel i cena konkurencyjna, stosował to juz ktoś?

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Tez mialem na mysli mg a nie tabsy:) Troche trudno mi w to uwierzyc, ale nie bede sie spieral, bo w sumie kto wie;)
...
Napisał(a)
Jw, nie bałbym się zainwestować w ten środek..... Brałem metę, wino, antka, bolda, dekę i działanie bardzo dobre!
...
Napisał(a)
Co z tego ze dobra jak cena przeraza? Wolalbym w tej cenie oxe alchy, cybera czy nawet balkana kupic.
...
Napisał(a)
scantel to jednak jedna z tanszych firm, balkan prawie 2 razy droższy, a przy cenie oxy to duzooo!
...
Napisał(a)
Cena za 30 piatek jak za 20 dziesiatek alchy, wiec lipa stosunek dla mnie. Wolalbym alche/biosire w tej cenie albo dolozyc do cy.bera.
...
Napisał(a)
no ja mam porównanie tylko do balkana, do alchemi nie mam dojscia, nie wiem bo teraz to chyba malo kto ja ma, biosira nie najgorsza cenowo i chyba teraz najtańsza
...
Napisał(a)
fajnie by bylo gdyby wypowiedzialy sie osoby ktore braly ten produkt i wiedza jak dziala prawdziwa oxa. zeby zamiast oxy nie kupic mety z winem w stacku:) tez sledze od dluzszego czasu artykuly na temat tej oxy ale niestety nic istotnego znalezc nie moglem. a co do scantela to sa zarowno pozytywne jak i negatywne opinie. tylko jak ktos juz napisal wczesniej. jak pojawia sie negatywne odpowiedzi to od razu pelno obroncow sie znajduje jakby mieli w tym jakis istotny interes, wiec czlowiek powoli glupije. sam mialem bolda scantela , ale musialem go sprzedac koledze z powodow zdrowotnch. niestety u niego wyszlo bez rewelacji i z tad moje mieszane uczucia, aczkolwiek nie mi tu oceniac. sam chetnie kupilbym dobra oxe, ale jak dalej nie bedzie nic 100 proc pewnego to skonczy sie u mnie wycieczka do tejlandii.
romek
Polecane artykuły