...
Napisał(a)
Antka najkorzystniej 3 razy dziennie dlatego dawka min 100mg i to ma sie mowa do turka w każdym innym mamy zaniżone stężenie albo coś innego metylowego dodanego. Na Twoim etapie antek solo w takiej dawce Ci wystarczy potem trzeba by coś dalej pociągnąć prop+ npp jak ubicie, susta plus npp jak dalsza rozbudowa masy. Jak na samym antku nie wskoczy pare kg to znaczy, że jeszcze za szybko na taki towar i trzeba jeszcze bardziej sięgnąć do podstaw. W diecie dobre tłuszcze jak najbardziej, trzeba uważać nie zwierzęco i trans bo one dokładają się już do obciążonego układu przez metyl. Hepatil complex tydzien juz przed cyklem, a po antku heparegen przez miesiąc.
...
Napisał(a)
Hepatil complex top chyba lepiej po cyklu na regeneracvje watroby a w trakcie esseliv,nac...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Karcynogeny chemiczne
arsen (→ rak wątroby i oskrzeli),
azbest (→ rak oskrzeli i śródbłoniak),
aminy aromatyczne (→ rak pęcherza),
benzen (→ białaczki),
nikiel (→ rak oskrzeli i zatok przynosowych),
chlorek winylu (→ rak wątrobowokomórkowy),
alkohol (→ rak jamy ustnej, przełyku i krtani),
alkilowane cytostatyki (→ białaczki),
stilbestrol - DES (→ gruczolak wątroby, rak pochwy),
oxymetholon - syntetyczny androgen (→ rak wątroby),
thorotrast - kontrast do analizy rentgenowskiej (→ naczyniomięsak),
Nr 1 "na raka" watroby panowie
Zmieniony przez - miczelx w dniu 2012-08-12 23:29:02
arsen (→ rak wątroby i oskrzeli),
azbest (→ rak oskrzeli i śródbłoniak),
aminy aromatyczne (→ rak pęcherza),
benzen (→ białaczki),
nikiel (→ rak oskrzeli i zatok przynosowych),
chlorek winylu (→ rak wątrobowokomórkowy),
alkohol (→ rak jamy ustnej, przełyku i krtani),
alkilowane cytostatyki (→ białaczki),
stilbestrol - DES (→ gruczolak wątroby, rak pochwy),
oxymetholon - syntetyczny androgen (→ rak wątroby),
thorotrast - kontrast do analizy rentgenowskiej (→ naczyniomięsak),
Nr 1 "na raka" watroby panowie

Zmieniony przez - miczelx w dniu 2012-08-12 23:29:02
1
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Trzeba, ale moze nie za szybko co ?
ja mysle ze jak ktos teraz opycha sie antkiem to tak 10-15 lat i dziekuje

ja mysle ze jak ktos teraz opycha sie antkiem to tak 10-15 lat i dziekuje

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
ja jadlem go z 5lat temu chyba i czasami tez podjadam wiec milo bylo poznac siemanko

HIGH LIFE
...
Napisał(a)
WzwutJest tyle lepszych srodkow ze naprawde dziwi mnie to jak ktos wogle siega po antka![]()

...
Napisał(a)
dariusz189Antka najkorzystniej 3 razy dziennie dlatego dawka min 100mg i to ma sie mowa do turka w każdym innym mamy zaniżone stężenie albo coś innego metylowego dodanego. Na Twoim etapie antek solo w takiej dawce Ci wystarczy potem trzeba by coś dalej pociągnąć prop+ npp jak ubicie, susta plus npp jak dalsza rozbudowa masy. Jak na samym antku nie wskoczy pare kg to znaczy, że jeszcze za szybko na taki towar i trzeba jeszcze bardziej sięgnąć do podstaw. W diecie dobre tłuszcze jak najbardziej, trzeba uważać nie zwierzęco i trans bo one dokładają się już do obciążonego układu przez metyl. Hepatil complex tydzien juz przed cyklem, a po antku heparegen przez miesiąc.
dzięki m.in Tobie, za konkretną i rzeczową wypowiedź
ile npp by się przydało?? 50mg e2d wystarczy na pierwszy kontakt z npp? czy 75mg?
Na tłuszcze będę starał się uważać.
Z osłonkami przyjąłem, chociaz na cyklu chyba będę brał esseliv duo, a po jeszcze chwilę może esseliv duo lub zjem cos innego, ale heparegen może być problem z załatwieniem, pozatym nie poryje mnie chyba tak mocno, ale zobaczymy z tymi osłonkami jeszcze.
Poprzedni temat
Co z wymienionych na wysokie estro?
Następny temat
odblokowanie
Polecane artykuły