...
Napisał(a)
chrupałem już kilka razy w życiu, czas spróbować czegoś nowego, a mietek swoją drogą tez pójdzie, antek dodatek, sprawdzenie reakcji organizmu i czy towar faktycznie oryginał i porobi jak trzeba nawet przy małych dawkach ;)
...
Napisał(a)
Watpie ze tamoxifen jest rakotworczy jezeli to lek ktory stosuja kobiety latami w leczeniu...duzo czytalem badan i nigdzie nie bylo o ryzyku raka watroby...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
watpie zebys byl zadowolony z 50mg antka .... bedziesz czul twardosc, napompowanie-wrecz pompa na treningu jest wysmienita, trzymalem diete przez te 4 tyg i powiem tak... na mecie chyba szlo lepiej..nadmierna potliwosc, w ostatnim 4 tyg bole brzucha, agresja jednak zdecydowaly o tym, ze wybralbym mietka w twoim wypadku bo watpie bys byl zadowolony z tabletki dziennie...
tak btw 133mhz co ty tak do wszystkich sie prujesz ?
Zmieniony przez - kosiarjo w dniu 2012-08-11 12:57:10
tak btw 133mhz co ty tak do wszystkich sie prujesz ?
Zmieniony przez - kosiarjo w dniu 2012-08-11 12:57:10
...
Napisał(a)
Przeszkadzaja Ci moje wypowiedzi to ich nie czytaj albo pozal sie w odpowiednim miejscu.
dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
nie przeszkadzaja, zazwyczaj ci co duzo mowia to zwykle pionki:)
Zmieniony przez - kosiarjo w dniu 2012-08-12 11:42:38
Zmieniony przez - kosiarjo w dniu 2012-08-12 11:42:52
Zmieniony przez - kosiarjo w dniu 2012-08-12 11:42:38
Zmieniony przez - kosiarjo w dniu 2012-08-12 11:42:52
...
Napisał(a)
Jest tyle lepszych srodkow ze naprawde dziwi mnie to jak ktos wogle siega po antka

Wołają na mnie trójnóg
...
Napisał(a)
dobrego antka czuc 50mg ED ale z mojej praktyki dzielac dawke na 2 x 25mg. jadlem 300mg ED 3 x 100mg i wtedy czulem moc. 150-200 jest power tez dobry w zaleznosci od stezenia prawdziwego. dieta trening oczywiscie musi byc konkret pod ten srodek skoro chce sie byc wielkim mocnym

1
HIGH LIFE
...
Napisał(a)
" jadlem 300mg ED 3 x 100mg " to zaszalales juz zawodowooo 

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
no robilem cykl 16tygodni przytylem ok 11-12kg i pozneij dalem taka dawke z 4 albo 5 tygodni i jeszcze 6kg wpadlo. wiec bylo warto poszalec 

HIGH LIFE
Poprzedni temat
Co z wymienionych na wysokie estro?
Następny temat
odblokowanie
Polecane artykuły