...
Napisał(a)
UcantCme: ponieważ temat przybiera formę dyskusji, trochę się wtrącę, dlaczego antka chcesz próbować? Masz jakieś bardzo specyficzne cele, czy co? Pytam, dlatego że antek ma udowodnione działanie rakotówcze (wątroba). Niestety nie wiem przy jakich dawkach;(
...
Napisał(a)
Przeciez pisal,ze chce do konca roku zrobic mase a potem 2 lekkie wycinki.
...
Napisał(a)
Tak,ale akurat sobie wybral antka. Masowac mozna na wszystkim,nie srodek a dieta nas zmasuje,srodek moze conajwyzej pomoc.
...
Napisał(a)
slac czepiles sie antka A tamoxifen jest bardziej rakotwórczy dla watroby i jeszcze wiele produktów spożywczych itp
snara
...
Napisał(a)
No dobra Panowie, nie będę się czepiał. Natomiast moim zdaniem jest bardzo na miejscu wspomnieć o czymś takim, gdy w praktyce gotowe cykle już można z tych wszystkich postów wyciągnąć, a ankiety ni widu, ni słychu.
Co do tamoksu - nie miałem pojęcia. Naszczęście go nie stosuję;)
Osobście uważam, że nie można porównywać antka do żywności jeśli mowa o rakotwórczości (nie jest to najlepsze porównanie), aczkolwiek rzeczywiście uważa się, że za około 50% nowotworów odpowiedzialna jest dieta.
Niech więc chłopak poczuję się niezniszczalny.
Pozdro
Co do tamoksu - nie miałem pojęcia. Naszczęście go nie stosuję;)
Osobście uważam, że nie można porównywać antka do żywności jeśli mowa o rakotwórczości (nie jest to najlepsze porównanie), aczkolwiek rzeczywiście uważa się, że za około 50% nowotworów odpowiedzialna jest dieta.
Niech więc chłopak poczuję się niezniszczalny.

...
Napisał(a)
takie dawki anapolonu przez 3 tygodnie nie uważam za szkodliwe, a Ty nie myśl slac że rozumy pozjadałeś, bo g*wno tam wiesz mi się wydaje
ja jestem w stanie sobie cykl ułożyć i ew kogoś z forum na priv jeszcze zapytać odpowiedniego kogo uważam, a Ty możesz sobie układać cykle i i tak g*wno CI dadzą
ja jestem w stanie sobie cykl ułożyć i ew kogoś z forum na priv jeszcze zapytać odpowiedniego kogo uważam, a Ty możesz sobie układać cykle i i tak g*wno CI dadzą
1
...
Napisał(a)
jak narazie to Ty gowno a nie wiedze pokazujesz chcac ciagnac srodek 3 tyg bo ja np nie widze w tym zadnego celu a na mase to Ci on za specjalnie w tym czasie nie wplynie
dobry chłopak ze złymi nawykami
Poprzedni temat
Co z wymienionych na wysokie estro?
Następny temat
odblokowanie
Polecane artykuły