treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
można wszystko,musisz sam sobie postanowić czy schodząć z antka dasz potem sporą dawke metki,czy zaczniesz od metki i dasz potem antka itd rozwiazań jest wiele
...
Napisał(a)
Antek solo bez tluszczy ze wzgledu na watrobe,po natku meta z propem po mecie npp z propem
Pozdrawiam
http://www.sfd.pl/profile.asp?mode=edit
...
Napisał(a)
Lodzianin, owszem ale tylko dlatego, że ma duże stężenie w tabsie.
Ogólnie wcale nie jest taki mocny.
Btw. imo methasteron go przebija
Uncat, sugerowałeś się wynikiem snary, a czy wziąłeś pod uwagę takie "drobnostki" jak:
- reakcja na dany środek.
- z czym ktoś go łączy.
- jak wygląda jego dieta.
- jak wygląda jego tryb życia.
Snara ma już długi staż i prawdopodobnie wie jak ustalić wszystko pod siebie, aby wyciągnąć z cyklu jak najwięcej.
Btw. imo methasteron go przebija

Uncat, sugerowałeś się wynikiem snary, a czy wziąłeś pod uwagę takie "drobnostki" jak:
- z czym ktoś go łączy.
Snara ma już długi staż i prawdopodobnie wie jak ustalić wszystko pod siebie, aby wyciągnąć z cyklu jak najwięcej.
Jeżeli walczymy możemy przegrać
Jeżeli nie walczymy jesteśmy przegrani.
...
Napisał(a)
Jadłem antka 5 razy na pewno i mówiąc szczerze to nie działa na mnie tak jak piszą inni,w moim przypadku waga nie szła w ogóle może max.1-2kg,owszem siła i nabicie na plus,ale żadnego szaleńczego skuku wagi jak niektórzy piszą.
Zaraz pewnie będą teksty,że nie brałem prawdziwego antka itp.ale nie wierzę,że za każdym razem miałem wyebańca,a brałem tego z firm które tu na forum był zachwalane pod niebiosa
Dla mnie osobiście meta dużo lepsza i skuteczniejsza od antka
Zaraz pewnie będą teksty,że nie brałem prawdziwego antka itp.ale nie wierzę,że za każdym razem miałem wyebańca,a brałem tego z firm które tu na forum był zachwalane pod niebiosa

1
...
Napisał(a)
HaVoK89Lodzianin, owszem ale tylko dlatego, że ma duże stężenie w tabsie.
Btw. imo methasteron go przebija![]()
- z czym ktoś go łączy.
- reakcja na dany środek (sam jestem go ciekaw, stąd takie dawki)
- z czym ktoś go łączy (ja będę z testem)
- jak wygląda jego dieta (kwestia indywidualna)
- jak wygląda jego tryb życia (w moim zostanie zadbane o oszczędzanie energii w ciągu dnia oraz zadbany sen chociaż 7-8 godzin jak najczęściej, bo niekiedy wyjdzie mniej)
BTW. porównywanie mg do mg różnych środków raczej mądre nie jest...
...
Napisał(a)
luki77Jadłem antka 5 razy na pewno i mówiąc szczerze to nie działa na mnie tak jak piszą inni,w moim przypadku waga nie szła w ogóle może max.1-2kg,owszem siła i nabicie na plus,ale żadnego szaleńczego skuku wagi jak niektórzy piszą.
Zaraz pewnie będą teksty,że nie brałem prawdziwego antka itp.ale nie wierzę,że za każdym razem miałem wyebańca,a brałem tego z firm które tu na forum był zachwalane pod niebiosa![]()
zobaczymy jak to będzie w moim przypadku - może być odwrotnie równie dobrze niż u Ciebie

...
Napisał(a)
Także sam widzisz, że w głównej mierze jest to kwestia indywidualna, dlatego nie można stwierdzać czegoś, sugerując się wynikami innych osób.
Jakby produkowali mete w tabsach 50mg, to by wyszło, że ona jest najmocniejsza
inaczej nie porównasz.
Powodzonka.
Jakby produkowali mete w tabsach 50mg, to by wyszło, że ona jest najmocniejsza

Powodzonka.
Jeżeli walczymy możemy przegrać
Jeżeli nie walczymy jesteśmy przegrani.
...
Napisał(a)
UcantCmewaga 5,5kg 3 tygodnie od 100mg teraz 150mg, ale.. 8 lat treningów, zapewne cykli saa więcej niż ja, więc i ja mogę liczyć na taki przyrost w ciagu 3 tygodni na 50mg
czy mnie lepiej poromi niż metka to się okaże
na bombie jestem juz 1,5 roku - teraz z antkiem leci mix 250mg i gh 5iu - no a ta waga od podbicia kal - no ale za 3 tyg wchodze na inse zobaczymy co bedzie dalej bo typowo sie nastawiam na mase - przez tem okres duzo mieszalem ze srodkami i doszlem do wniosku jak masa to mix insa meta antek - a reszta na wycinke
snara
...
Napisał(a)
HaVoK89Także sam widzisz, że w głównej mierze jest to kwestia indywidualna, dlatego nie można stwierdzać czegoś, sugerując się wynikami innych osób.
Jakby produkowali mete w tabsach 50mg, to by wyszło, że ona jest najmocniejszainaczej nie porównasz.
Powodzonka.
Wiem, ale tak jak już pisałem nie mam z tym o kim pogadać osobiście, ani poobserwować kogoś bo i nikt chętny nie jest do mówienia że bierze saa.
Dlatego potrzebuję waszych relacji takich na tematy o których piszę.
...
Napisał(a)
snaraUcantCmewaga 5,5kg 3 tygodnie od 100mg teraz 150mg, ale.. 8 lat treningów, zapewne cykli saa więcej niż ja, więc i ja mogę liczyć na taki przyrost w ciagu 3 tygodni na 50mg
czy mnie lepiej poromi niż metka to się okaże
na bombie jestem juz 1,5 roku - teraz z antkiem leci mix 250mg i gh 5iu - no a ta waga od podbicia kal - no ale za 3 tyg wchodze na inse zobaczymy co bedzie dalej bo typowo sie nastawiam na mase - przez tem okres duzo mieszalem ze srodkami i doszlem do wniosku jak masa to mix insa meta antek - a reszta na wycinke
Jesteś dużo bardziej doświadczony niż ja, ale i ja uważam że masa to właśnie mix i dalej co napisaleś
z insą nie miałeś nigdy przykrych wspomnień?
jakie dawki bierzesz jakiej insuliny i jaką ma nazwę?
Poprzedni temat
Co z wymienionych na wysokie estro?
Następny temat
odblokowanie
Polecane artykuły