...
Napisał(a)
miczelx widze kumasz baze konkret. Kiedys badalem cebaser pewnej firmy, bylo moze 60% zadeklarowanej wartosci.
...
Napisał(a)
Ja nie pije do ciebie tylko jestem ciekawy ktore ph stawiasz wyzej niz saa ??? ...sam jadlem duza ilosc ph a wiec czysta ciekawosc-jak wiemy na kazdego srodki dzialaja roznie ....
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Miczelx, no jest tak jak mowisz, i z Jelfa jak najbardziej jestem swiadom tego co tam sie dzialo. Inna sprawa, ze w skali globalnej sa to jednak kwestie incydentalne, przynajmniej taka mam nadzieje. Akurat w PL mysle, ze jednak wiekszosc aptecznego towaru jest taka jak powinna, a ze gdzies czasami komus powinie sie inna noga, to coz, zdarza sie. No i nie ma chyba jednak co porownywac farmaceutykow z suplami, gdzie mimo wszystko o wiele latwiej o roznego pozwolenia i certyfikaty, a walek goni walek.
...
Napisał(a)
Panowie milo patrzeć jak się wam prowadzi dyskusje ALE może sobie zalozycie osobny temat do takich pogawędek??:)...
Był Będzie Jest...
...
Napisał(a)
Wiem ze leki refundowane w Polsce maja zaniżone stężenia, i juz to sie opłaca firma farmaceutycznym.
...
Napisał(a)
Phoneme w d byłeś g widziałeś Kult jak siedział przy sprzęcie i badał to wie.Lobby farmaceutyczne wypiera supli np spalacze ,,,
...
Napisał(a)
A ty jak taki swiatowy, to sie naucz edytowac posty a nie napier... jeden pod drugim tasmowo. Smiesza mnie juz takie teksty... "ja to mialem dostep do tego i widzialem to"... "ja to wszystko wiem, bo siedzialem w tabletarce Jelfy i sie tam brandzlowalem"... ale generalnie to wiecej nie powiem, bo to tajne przez poufne i tylko ja i moich dwoch kumpli z jakiejs piwnicznej silki o tym wiemy. Reszta to to plebs bez pojecia. Zieeeeeeew.
...
Napisał(a)
Niestety to jest tak panowie ze nie ze jednak na xxx firm zaniza,albo 1 na xx produktow, tylko to jest kwestia wpadek, jak by kontrolii bylo wiecej to i wpadek bylo wiecej, ale kontrole mozna kontrolowac i tak to sie kreci...raz na jakis czas ktos musi wpasc, statystyki musza byc, inaczej kontrole rzadowe byly by nie potrzebne....taki maly mechanizm...
...
Napisał(a)
To tak jak dopingiem w sporcie.wszyscy biora,wszyscy wiedza ze sportowcy biora ale raz na jakis czas ktos musi wpasc zeby udowodnic ze kontrole sa i sa sprawne.Kwestia tylko tego kto ma wpasc i za co.
ZAMBO (old school bodybuilding)
Poprzedni temat
Co z wymienionych na wysokie estro?
Następny temat
odblokowanie
Polecane artykuły