czy dołożenie dodatkowo propa też da jakieś ubicie czy raczej nie?
...
Napisał(a)
będę na pewno zwiększał sustę po anapolonie, i zastanowię się jeszcze nad npp, lub winem, lub żeby dołożyć propa
...
Napisał(a)
Jak , zjadłeś tego Antka? Co leciało razem z nim i co po?....
Był Będzie Jest...
...
Napisał(a)
Odswierzam bo ostatnio mało słychać o anapolonie , głownie tematy meta,teść... Obecnie sam lece od nie dawna anapolon i jeszcze kilka tyg na tym środku, później przejście na metę i npp itd itd... Oczywiście w tle leci test. Antek obecnie 150mg. Nie zauważyłem jakieś skoków wagi, mało tego nawet straciłem prawie półtorej kilo ale to z uwagi na to ze dopielem miche i wprowadziłem aero... Ale pompa i wygląd jest "potężniejszy..."... Mam pytanie, nie wiem czy mi się wydaje ale chyba libido znacznie mi opadlo wraz z dołożeniem anapolonu. Jest coś w tym czy mi się wydaje?...
Był Będzie Jest...
...
Napisał(a)
Jak dajesz testa to nie powinno byc problemu z libido na antku....jakby lecial sam to wiadomo ze moze przyblokowac i dupa z libido ale moze masz h**nie testa ? zmieniales firme czy ester z propa na enana ...??
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Zmieniłem firmę nie stety, estr dopiero za dwa tyg...ale podbije tego propa do 100mg dzień i dołożę suste 250 mg week.
Był Będzie Jest...
...
Napisał(a)
Jakiego antka lecisz? Ja tez lece teraz Antka zjyejablem,bo zaczelem do 100mg a teraz drugi tydzien 150mg, robi okrutnie mimo ze UG (nie pytac jaki,bo sie zacznie anty/pimp) ale ogolnie jestem zaskoczony, nabicie, pompa, sila nie do wyj**ania, i love it! 

1
Poprzedni temat
Co z wymienionych na wysokie estro?
Następny temat
odblokowanie
Polecane artykuły