SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Amino anabolic 5500 180 kps ile pkt. Olimpu ?

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 824

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 341 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 7376
Witam dzisiaj za-czołem podliczać punkty z moich odżywek marki Olimp i w kalkulatorze pkt. na stronie Olimpu nie ma paczki 180 kps. i teraz moje pytanie czy kod z tego produktu dalej będzie wliczany i jak mam obliczyć ile będę miał pkt z tego produktu ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 910 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 25626
Wszystko jest wliczane za to powinno być jakieś 9punktów,najlepiej Binia zapytaj.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1700 Wiek 12 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17197
Cene podziel przez 5zl.
MACIE OD TEGO ODDZIELNY temat panowie!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 910 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 25626
Gawus ja podałem tylko swoje sugestie miałem anabolic amino 5500 i wiem że jest 9punktów za opakowanie 180kapsółek, a jeśli chodzi to najlepiej niech riddik3 poczyta sobie w tym temacie https://www.sfd.pl/Przewodnik_po_Konkursie_Z_Olimpem_po_zdrowie_i_nagrody_-t268641.html albo niech Binia popyta
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 250 Napisanych postów 41358 Wiek 51 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 126209
zdecydowanie odsylam do w/w watku !

tam Nutrifarm sprawnie rozwiewa watpliwosci co do ilosci punktow

czy bierze udzial w zabawie ?

jesli ma kod kreskowy i hologram/kod 2D - bierze
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

PISTACJA ...wow ... szykuje sie coś jeszcze?

Następny temat

Dostawa

WHEY premium