...
czy ktoś może słyszał coś na temat Alpha Cuts? Jestem po cyklu na synedrexie ( stara wersja ) + joszka i spadło 14 kg. Niestety nie mogę go już nigdzie dorwać ( stara wersję ) w przystępnej cenie ( na ebau ceny sa ok 350 zł ). Myślałem o równie mocnym zamienniku. Czy Alpha Cuts może zdać egzamin? Czy polecacie coś mocniejszego? Chodzi mi również aby dodawało mi to ogromnej energii ( z natury jestem przymulony :D a po tym staję się zupełnie innym człowiekiem co mi sie podoba )
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
proponuję założyć temat w odpowiednim dziale.
jednak jak na johimbinie spada Ci 14kg, czyli na czymś co jest na ostatni szlif, domyślam się, że nie bardzo masz o tej zabawie pojęcie, także zweryfikowałbym raczej dietę i trening zamiast pakować pieniądze w spalacze.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Podpinam się . Mam nowe nieotworzone Alpha Cuts 120 caps . Mam 14,5 % BF , chciałbym zjechać do 10 % . Jest szansa ?? Wiek 19 lat , waga 78 kg . Dieta : B:200 , W 200 , T 60
...
Napisał(a)
Produkt nawet nawet, dla mnie średniak, co nie znaczy, że dla kogoś może być mocny
Zmieniony przez - Yebievdenko w dniu 2015-03-17 14:24:59
Zmieniony przez - Yebievdenko w dniu 2015-03-17 14:24:59
...
Napisał(a)
ELJoaquin79Podpinam się . Mam nowe nieotworzone Alpha Cuts 120 caps . Mam 14,5 % BF , chciałbym zjechać do 10 % . Jest szansa ?? Wiek 19 lat , waga 78 kg . Dieta : B:200 , W 200 , T 60
Jak trening i dieta pod Ciebie to jest.
...
Napisał(a)
ELJoaquin79 szansa zawsze jest
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Poprzedni temat
DHEA i kreatyna mono
Następny temat
Czy NAC glutamina potęguje działanie kreatyny ?
Polecane artykuły