SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Aktualizacja!!TU PYTAMY O SPALACZE TŁUSZCZU - TYLKO Z ANKIETA -STR 1

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 486458

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2975 Napisanych postów 51587 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 348250
Sinetrol to nie taka nowość, jest znany już 2 może 3 lata, mimo to szału nie robi tak na prawdę.

stracić 4 % bf w 3 tyg na prawdę nie jest sztuką przy wysokim bf, wiadomo, że powiedzmy z 12 na 8% jest o wiele trudniej, ale 19 do 15, żaden problem.

pzdr/

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1903 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 12352
Powtórzę - przy okazji tracąc 10kg mięcha. Przy wolnej przemianie materii, umiarkowanie ujemnym bilansie kalorycznych i umiarkowanych treningach - bez termogeników niemożliwe.
Toteż sinetrol nie od dziś w produkcie Olimpu jest. TLForte sprzedaje się dobrze, nagroda konsumentów też nie wzięła się znikąd - to w kwestii popularności w Polsce.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2975 Napisanych postów 51587 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 348250
a ja Ci powtórzę - bez tracenia "grama" mięsa, to nie redukcja z 12% bf, a z grubasa.
To, że Ty nie umiesz czegoś zrobić, nie znaczy, że nie potrafi tego inni, uwierz że przeprowadziłem przez redukcję xxx osób i na takim poziomie z odpowiednią wiedzą/pomocą idzie pięknie.
no ale to nie temat o tym...

pzdr/

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1903 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 12352
Niczego nie powtarzasz - piszesz to poraz pierwszy gwoli ścisłości...
Czemu? Rozmowa jest na temat spalaczy. Jestem ciekaw jaki bilans kaloryczny i jakie termogeniki miały osoby przez Ciebie "prowadzone". Ile kg utraciły? Czym mierzyłeś bf? Doczytaj do końca moją relację z forum Sławka. Biniu nieco skrytykował moje liczby bfu. Ilość kg, jakie straciłem, oraz brak spadku obwodów mięśni i siły sugeruje, że spadek fatu w rzeczywistości był dużo większy. Nie rozmawiamy o metodzie treningowej i dietetycznej - te na początku redukcji miałem przeciętne (zatem daruj sobie pewne "uprzejmości"). Mowa o działaniu termogenika!
Choć to trudne, bo porównania nie mają sensu, jeśli eksperyment nie jest przeprowadzany w tych samych warunkach na podobnym materiale genetycznym.

Zmieniony przez - ADRIANUS88 w dniu 2010-05-06 22:38:16
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
skoro chodzi tylko o termogenik, nie metody dietetyczne i treningowe, to jaki sens "prowadzenia" osób, skoro powinny one nic nie robić, jeść co chcą i czekać aż spalacz sam za nich coś zrobi?
i jaki sens reszty Twoich pytań, jeżeli chodzi tylko i wyłącznie o spalacz?

Formę buduje się metodami dietetycznymi i treningowymi, nie magicznymi pigułkami.
A jeżeli dalej upierasz się, że nie da się obniżyć bf o 4% w 3 tyg(mam nadzieje, że nie jest to dla Ciebie jednoznaczne z obniżeniem wagi ciała o 4kg? ), to zrób czysto matematyczną kalkulację ile to 1%bf dla osoby o wadze 80kg z 20% bf i kolejny po obniżeniu o 1% itd.

pzdr/

pzdr/

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 951 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 13099
pytanie do kapitana albo osoby która wie o co kaman: która wersja tighta jest najlepsza?, hardcore, xtreme czy po prostu tight ten 60 kaps?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
xtreme lub zwykły,
hardcore nic nie wart.

pzdr/

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 83

CZAS REDUKCJI: do tej pory nic i planowany termin zakończenia aż uzyskam satysfakcjonujące mnie rezultaty

SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU: fotka

POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: jak najniższy

ZARYS DIETY: max 3 posiłki:
ogólnie 2-3 kanapki chleba (245kcal/100g):
-z serkiem topionym (207kcal/100g),
-z pasztetem z drobiu (199kcal/100g),
-z margaryna (180kcal/100g) i serem z szynką (316kcal/100g),
-z margaryna (180kcal/100g) i polędwicą z indyka (105kcal/100g)

ZARYS TRENINGU:
-0,5-1,0 h skakanka,
-brzuszki ok 100 powtórzeń,
-pompki ok 30,
-podciąganie na drążku ok 20 razy
-raz w tygodniu jazda na rowerze około 1 godziny
w miarę postępów będę zwiększał ilości ćwiczeń

STAN ZDROWIA( choroby, problemy z ciśnieniem, leki etc. ): bardzo dobry, brak chorób i problemów

WRAŻLIWOŚĆ NA KAWĘ/NAPOJE ENERGETYCZNE?: piję jak muszę, czyli nauka na egzaminy ;) nałogowo nie wchłaniam tych napojów

STOSOWANE WCZEŚNIEJ PREPARATY: nic nie stosowałem

BUDŻET: hmm, mam 500 zł na start, jeśli to mało to znalazło by się jeszcze jakieś 50 zł na tydzień lub 200 zł na miesiąc

Witam,
Chciałbym schudnąć jak najwiecej i jak najszybciej, ale wiadomo trzeba ostro ćwiczyć.
Przeglądając internet natknąłem sie na spalacze tłuszczu. Umieszczam tutaj informacje o mnie, prosząc o pomoc w doborze

odpowiedniego spalacza, skomentowania mojej diety i treningu. Mam 20, 173 cm wzrostu i 83 kg, chcę schudnąć 15 kg.
Wiem że to potrwa kilka miesięcy, ale jestem bardzo zdeterminowany.
Co do diety to tak od tygodnia ją zacząłem i narazie nic mi nie jest i nawet mi się podoba.
Co do treningów to w miarę możliwości probuję znajdować więcej czasu.
Proszę o radę co do diety i treningu.
Co do spalacza tłuszczu to troche poszukałem i znalazłem takie 3:
Animal Cuts
Dymatize Viper
Hydroxycut Hardcore
Nie wiem tylko który z nich jest nasilniejszy czyli najlepiej pomaga spalać tkankę tłuszczową
Może podpowiecie mi jeszcze inny który jest jeszcze silniejszy

Z góry dziękuje za poświęcony mi czas
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
postępów nie będzie z taką dietą i treningiem,
ogarnij to i potem wróć tutaj.

pzdr/

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 83
hmm... do treningu mogę dołożyć bieganie tak 0,5h dziennie
a do diety mogę zamienić dołożyć, albo zamienić środkowy posiłek na parę owoców
Zależy mi na jak najlepszym spaleniu tłuszczu, nie bardzo wiem jakie mam błędy w mojej diecie i treningu
W diecie szukałem czegoś w czym nie musiałbym się męczyć z gotowaniem i przyrządzaniem
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Następny temat

Ostrowia wpc - pytanie

Sztos