SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Aktualizacja!!TU PYTAMY O SPALACZE TŁUSZCZU - TYLKO Z ANKIETA -STR 1

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 486459

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 2551 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 31384

CZAS REDUKCJI(do tej pory i planowany termin zakończenia): 1,5 miesiąca, zakończenie myślę, że koniec czerwca.

SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU(fotka sylwetki): waga pokazała 11,8%, ale szacuje na ~14-15%
POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: ~10%

ZARYS DIETY I TRENINGU(obowiązkowo!!): Trening siłowy 4x w tyg. + 2-4x aeroby w formie piłki nożnej i roweru. Dieta LC, właściwie zakrawa o CKD.

STAN ZDROWIA(choroby, problemy z ciśnieniem, leki etc.): Nic

WRAŻLIWOŚĆ NA KAWĘ/NAPOJE ENERGETYCZNE?: mała

STOSOWANE WCZEŚNIEJ PREPARATY: 2 i 3 lata temu przewinęły się TSE, Scorch i Tested burner (ten ostatni w zasadzie przez długi okres, na raty, traktowany jako pobudzacz przed treningiem, a nie spalacz)

BUDŻET: jak najmniej.

Trochę opisze: Redukcje na poważniej zacząłem gdzieś z początkiem kwietnia, w marcu lekkie próby, bez efektów. Start z 83kg do 75kg na diecie, bez spalacza, tylko kofeina.
Od poniedziałku zacząłem brać TFB Trec'a (Tani i lajtowy, taki chciałem na start). Teraz pytanie co dalej będzie ok. W sumie 3 tygodnie na TFB będę, po tym albo mocny spalacz, albo myślalem o tym jak wyjdzie lajtowy spalacz typu TSE/TSB + johimbina solo?

Zmieniony przez - booolooo w dniu 2013-05-17 11:02:20
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2975 Napisanych postów 51587 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 348250
Bym z thermo stimem ta johe polaczyl.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 504
CZAS REDUKCJI - poczatek 28 kwiecien do uzyskania wymarzonego efektu
SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU(fotka sylwetki): na moje oko 18-20%
POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: 10%
ZARYS DIETY I TRENINGU(obowiązkowo!!): Trening silowy 3x w tygodniu, na tą chwilę aeroby 3x w tygodniu w formie biegania w terenie, dieta IF trzymana w 100%
STAN ZDROWIA(choroby, problemy z ciśnieniem, leki etc.): brak
WRAŻLIWOŚĆ NA KAWĘ/NAPOJE ENERGETYCZNE?: na kofeine średnia, energetyków nie pije
STOSOWANE WCZEŚNIEJ PREPARATY: w kwietniu 2012 olimp thermospeed
BUDŻET: wiadomo im mniej uderzy po kieszeni tym lepiej ale jakiejś górnej granicy nie ma

Witam, 28 kwietnia zaczalem redukcje, przez pierwsze 2 tygodnie była sama dieta, od tygodnia dolozylem aeroby w terenie 3x w tygodniu po około 40 minut. Przez cały okres redukcji suplementacja w postaci BCAA 5g zaraz po przedbudzeniu, kreatyny w dawce 5g dziennie w oknie żywieniowym (bez fazy nasycania), białko wg braków w diecie, mam jeszcze zachomikowane +-60 tabsów 1.3 które kupiłem jeszcze w grudniu własnie z myślą o przyszłej redukcji ale one będą czekały na te ostatnie szlify
Co tu dużo mówic, na masie sie niepotrzebnie zalałem, diety specjalnie nie pilnowałem - największy błąd w życiu i czas go naprawić. Od rozpoczęcia redukcji waga spadła o 1,5kg a w ciągu ostatniego tygodnia pół kg poszło do góry czyli bilans -1kg.
Problemem jest dobór spalacza, jako student chcę wydać cięzko odłożone pieniądze na coś, co skutecznie pomoże mi w walce z tłuszczem który przez własną głupote zgromadziłem. Prosiłbym o doradzenie w wyborze spalacza

Zmieniony przez - Godrick w dniu 2013-05-21 00:44:02
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2975 Napisanych postów 51587 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 348250
thermo stim to najmocniejsza rzecz, jaka przy tym zalaniu mogę polecić, starczy, a 1.3 jakos na ostatnie szlify specjalnie mocną bronią nie jest.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ok, thermo stim na początek a co dalej? I jak z dawkowaniem, stosować "wg. opakowania" czy inne dawki/pory przyjmowania?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
starczy thermo stim. wg opakowania.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ok, dzięki za pomoc. Mam nadzieję, że uda się osiągnąć zamierzony cel :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 2309
CZAS REDUKCJI(do tej pory i planowany termin zakończenia): od miesiąca do skutku
SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU(fotka sylwetki): ciężko ocenić, >15 <20
POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: 10-12
ZARYS DIETY I TRENINGU(obowiązkowo!!): LG, 2k kcal, wege
STAN ZDROWIA(choroby, problemy z ciśnieniem, leki etc.): lipo
WRAŻLIWOŚĆ NA KAWĘ/NAPOJE ENERGETYCZNE?: kiedyś średnio tolerowane, obecnie lepiej
STOSOWANE WCZEŚNIEJ PREPARATY: l-karnityna
BUDŻET: im mniej tym lepiej

Czy na początek jest sens dać coś taniego i z bardzo podstawowym składem jak np.
Thermo Shape 2.0 25zł/90kaps (39zł/180kaps)
Therm Line Forte 25zł/60kaps
czy lepiej dołożyć do
Thermo Stim 36zł/60kaps
albo jeszcze konkretniej wziąć
Scorcha, bo jest niby na promo za 112zł/168kaps?

Joha przy takim bfie pomogłaby w redukcji/lipo, czy bez większego działania w tej kwestii?

Zmieniony przez - lakistrajk w dniu 2013-05-23 18:43:24

Zmieniony przez - lakistrajk w dniu 2013-05-23 18:44:15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
spalacze przy takim zalaniu zbędne, joha tym bardziej.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 2309
Ten bf jest mierzony z kalkulatorów i 'na oko' więc nie jest to miarodajne. Nawet kofeina przed treningiem zbędna?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Następny temat

Ostrowia wpc - pytanie

redox 2