Wyróżniana jest m.in.:
* agresja wroga - agresja, która ma na celu zranienie lub zadanie bólu.
* agresja instrumentalna - agresja służąca innemu celowi niż zranienie lub zadanie bólu, np. zastraszenie, usunięcie konkurencji itp.
* agresja prospołeczna - chroniąca interesy społeczne, obrona
* agresja indukowana - powstająca w efekcie psychomanipulacji.
* agresja odroczona
* autoagresja (zachowanie) - agresja skierowana na własną osobę
Wiele to razy, gdy nie mogliście podnieść kilku kg więcej na płaskiej tak jak to sobie ustaliliście wpadaliście w stan furii, nie uzasadnionej złości często wyżywając się na słabszych kolegach, sezonowcach i innej maści przebierańcach po czym spokojnie zakładaliście na gryf o 20kg więcej niż przed chwilą mogliście. Gdy dzieje się źle to zapewne gdzieś w pobliżu czają się żydzi spiskując na twoje życie, życie twojej rodziny i przyjaciół, aby tylko powiększyć stan konta w swoim banku. W****iające prawda?.
Nawet teraz czytając ten tekst poziom twojego testosteronu wzrasta z każdym słowem przezemnie wypowiedzianym. Ciekaw jestem co powiecie na to że mając taki nick nie robię sobie jaj z żydów, ale naprawdę nim jestem muah

Teoria frustracji - agresji. Badacze są zdania, że przyczyną zachowań agresywnych są nieprzyjemne sytuacje i stany - frustracje. W myśl tej teorii zachowania agresywne są zwykle sprowokowane przez czynniki zewnętrzne, które wywołują u ludzi nieprzyjemne stany wewnętrzne takie jak gniew, lęk, ból, nuda etc. Instynktowną reakcją na te nieprzyjemne stany staje jest zachowanie agresywne. Badacze z tego nurtu opisywali przyczyny pojawiania się frustracji, czynniki nasilające frustrację oraz procesy poznawcze, od których zależy interpretowanie danej sytuacji jako frustrującej, w odróżnieniu od sytuacji wywołującej deprywację.
Teraz mam do was małe nurtujące mnie pytanie, czy często chodzicie w****ieni tylko dlatego że jesteście w****ieni?. Chcecie kogoś zniszczyć bo , jest żydem, masonem, dresem, skejtem, brudasem, koksem, sezonowcem od tak bo wam się nie podoba?. Bo mnie np. strasznie w****ia hipokryzja i głupota. Co was w****ia poza żydami?. Co wywołuje u was agresje i jak sobie z tym radzicie (poza masturbacją)

SHALOM :*
http://www.sfd.pl/Moja_ciasna,_ale_własna_..._siłownia_:_-t323435.html
szeli tachanat koach :)