...
Napisał(a)
Witam mam wielki problem a mianowicie nie chudne pomimo dużego ruchu i diety. Cwicze min 5 razy w tygodniu na siłowni i 4 razy w tygodniu mam treningi na sali. Na siłce ćwicze głównie aeroby (pon-1h , wt-45 min czw-1h sob-45min nd-45min) na bieżni a dodatkowo w czwartek sobote i niedziele robie sobie trening siłowy ok 1h. Oprócz tego ćwicze taniec 4 razy w tygodniu w sumie to jest ok 10h (powiedziałbym ze treningi o średniej intensywności bardziej jestem zmeczony po bieżni ) a co do diety to wyliczyłem sobie że powinienem przyjmować ok 3600 kcal ale średnio przyjmuje w granicach 2800-3200 kcal. Fast-foodów nie jem w ogóle a ze słodyczami to też sie ograniczam czasem może zdarzy mi sie zjesc kostke czekolady czy też ryż z dżemem itp. (ale to naprawde w niewielkich ilościach i tez wliczam do dziennego bilansu). Jem dużo warzyw i owoców (głównie jabłek) oraz jajek i kurczaka itp. Moja waga wynosiła 2 tygodnie temu 80 kg przy wzroscie 177 po pierwszym tygodniu spadła do 78,5 a dzisiaj jak sie zważyłem to zpowrotem było 80 kg nie wiem w czym tkwi błąd. Zostały mi jeszcze 2 tygodnie karnetu niewiem czy bd miał kase na kolejny miesiąc dlatego prosze o pomoc co robie nie tak bo niechce zeby te pieniądze sie zmarnowały. Z góry dzieki za wszystkie rady.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Potrzebna jest pełna ankieta z tematów podwieszonych, dieta w postaci zrzutu z potreningu.pl i trening do oceny
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2015-04-23 14:42:00
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2015-04-23 14:42:00
...
Napisał(a)
Witam,
zachęcam do skorzystania z indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam
zachęcam do skorzystania z indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Też miałam taki problem.. Nie wiedziałam jak sobie z nim poradzić i poszłam w końcu do Beauty Medica. O dziwo nie zaproponowali mi od razu zabiegów wyszczuplających. Dostałam dietę i miałam się pokazać za 6 miesięcy. Niestety nie było efektów... Na liposukcje nie chciałam się zgodzić. Zaproponowali mi więc endermologię (masaże) i muszę powiedzieć, że jestem zadowolona. Ciało jest ujędrnione, a tkanka na udach i pośladkach jest cyklicznie redukowana. Na Was też to tak działa? Dlaczego inni nie proponują takich masaży?
Zmieniony przez - annasames w dniu 2015-04-23 17:28:04
Zmieniony przez - annasames w dniu 2015-04-23 17:28:04
...
Napisał(a)
Moja dziewczyna też była z koleżanką w Beauty Medica i twierdzi, że tylko bez sensu wydała kasę. jej znajoma - to samo. Pewnie dlatego nikt inny nie proponuje takich zabiegów...
...
Napisał(a)
ja na żadne tego typu rzeczy sie nie pisze z jednej prostej przyczyny a mianowicie braku wynduszy, miałem nadzieje że jesli bede robił aeroby to fajnie wszystko zejdzie a tu lipa nie chce isc niewiem czy mam ciąć jeszcze bardziej kalorie czy biegac w szybszym tempie (biegam ok 8km/h )
Polecane artykuły