...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Przedstawiam mój cały Cykl 6 Weidera. Ćwiczenia Weidera + dużo biegu(uprawiam piłkę nożną)efekt jest jaki jest, jak wspomniałem dużo biegu powoduje spalanie mięśni więc efekt nie jest bardzo mocny. Jeżeli ktoś podeprze te ćwiczenia lekkim ograniczeniem posiłków i siłownią efekt będzie zdecydowanie mocniejszy. Ja jestem zadowolony. Zrzuciłem 3 kg i zdecydowanie o wiele lepiej się czuję. Ten ćwiczenia nie tylko poprawiają Sylwetkę, ale również kształtują charakter,ponieważ trzeba sporo czasu i wysiłku poświęcić. Zachęcam wszystkich do skorzystania z tego typu ćwiczeń. TO DZIAŁA!!!!
Zmieniony przez - masim w dniu 2011-02-19 11:59:32
Zmieniony przez - masim w dniu 2011-02-19 12:02:47
1
...
Napisał(a)
Czy robiąc 6 weidera można dodatkowo ćwiczyć brzuch na fitness? chodzę 3 razy w tygodniu i zawsze pod koniec zajęć mamy ćwiczenia na brzuch.
...
Napisał(a)
eve_1988
Proszę patrzyć na daty , i nie odkopywać starych tematów , bo skończy się to blokadą na konto , A6W to który wykańcza mięśnie stabilizujące . Tyle .
ZAMYKAM .
Proszę patrzyć na daty , i nie odkopywać starych tematów , bo skończy się to blokadą na konto , A6W to który wykańcza mięśnie stabilizujące . Tyle .
ZAMYKAM .
1
Polecane artykuły