Witam, jestem nowy na forum,waga 98kg, wzrost 177. wiek 19. cwicze od 2 miesiecy. Mam pytanie chcailbym sie napompowac miesnie ale rowniez zrzucic troche "brzuch" :). Czy moglbym stosowac np. SAW z Clenburexin? co wy na to? diete zakupic i wybrac opcje schudnac (opcje diety na potreningu.pl)? nie wiem..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to ze połaczysz saw z cleburixenem nie oznacza że nabierzesz masy i zarazem schudniesz, albo budowa masy albo redukcja.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Najpierw zrzuc sadło {z brzucha ciężko się zrzuca) a poźniej z głowa nabieraj masy
...
Napisał(a)
budowa masy to kalorie na pluis, redukcja to kalorie na minus, sam musisz wybrac 

Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...
...
Napisał(a)
i wszystko w tym temacie , ale od siebie polecam kupic diete na po treningu i redukowac sadlo do ilu chcesz a pozniej masa z glowa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!