Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2976
Napisanych postów
15651
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
882267
Panowie :) Odnośnie ocen utworzyłem też pewną ankietę. Chciał bym na koniec testu zrobić ogólne zestawienie jaki środek jak wypadł :) Mam nadzieję, żę nie będzie to dla was problem a na przyszłość jak ktoś będzie szukał opini to zerknie na zbiorczą na pierwszej stronie.
Szacuny
1332
Napisanych postów
3490
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
54713
Fearless
smak - 5 bdb. Nie czuć chemii a jestem na to b. wyczulony.
pompa - 3
pobudzenie - 4
ogólne odczucia 4
To nie jest ćpalnia i to mnie cieszy. Próbka wypita godzinę po posiłku. Delikatny PW, zmobilizował mnie do treningu nuk bez telepania, bez zimnych potów. Jak ktoś lubi delikatne PW, które mimo wszystko czuć - Polecam.
Szacuny
256
Napisanych postów
1820
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
25899
1.FEARLESS
2.smak 3/5 smaczne ale zdecydowanie za słodkie
3.pobudzenie 3/5
4.pompa 3/5
5 tak jak kolega wyżej pisal w sam raz jak ktos nie lubi mocniejszych środków.
Szacuny
33
Napisanych postów
239
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11895
1. VENOM 2.0
2. 2/5 dlamnie sama chemia posmak wody z mydlem
3. 4/5 pompa bardzo dobra caly trening
4. 4/5 po lekkim sniadaniu i po nocce w pracy. bardzo ladnie klepie niema wogule zjazdu
5. ogulnie jestem bardzo zadowolony ,pobudzenie fajne bez kolatania serca, dreszczy, potow... ale 15min interwalu po treningu silowym dalo niezle poty lecialo zemnie az milo. 1h po treningu nadal swietne samopoczucie.
Zmieniony przez - KOKS99 w dniu 2016-04-01 10:36:52
Szacuny
38
Napisanych postów
179
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
26388
1. DNA Anabolics Pyre Extreme PreWorkout 2. smak 5/5 słodkie 3. pobudzenie 3/5 4. pompa x/5 - spalacz, po składzie raczej nic pompującego 5. Jak na spalacz to słabiutko, termogeneza nie podniesiona, w ogóle mnie nie wypociło, ogólnie było lekkie pobudzenie ale cały czas tak samo bez zjazdów, nie jest to typowy mózgotrzep i w dodatku strasznie drogi.
Szacuny
20
Napisanych postów
147
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
10470
1-.FORMUŁA 1 2-smak 4/5 3-pompa 4/5 4- 4/5 pobudzenie bardzo dobre,równomierne bez latania pod sufitem, 0 zjazdu 5-ogólne odczucia 4/5 dobre skupienie,chciało się naprawdę ćwiczyć ,więc polecam
1
Jedz jak facet, planuj dokładnie spulementację, trenuj mądrze, a staniesz się wielkim sk***yyysynem. A jak nie to zaproś na noc dziewczynę i będziesz szczęśliwym człowiekiem...