Witam.
Zalzey mi na spalniu tkanki tłuszczowej i wyrobienie tzw "kratki" w jak najkrotszym czasie. Ułozyłem sobie trening brzucha ktory bede weykonywał na silowni i w domu:
Poniedziałek(dzień nietreningowy)
w domu- 100 brzuszków + 6 weidera(kolejny dzien z cyklu treningu zaczalem wzcoraj)
Wtorek(dzien treningowy)
na rozgrzewke 4x25 brzuszkow na ławce skosnej glowa w dół//(potem trening klatka triceps)// i na koniec treningu 2x20 podnoszenie nog do klatki piersiowej i 2x25 maszynka//w domu 6 weidera
Środa (dzień nietreningowy)
w domu- 100 brzuszków + 6 weidera
czwartek (DT)
rozgrzewka 4x25na lawce dolnoskosnej//(trening)// na koniec 4x25 maszynka a w domu 6 weidera
piatek (DT)
rozgrzewka 4x25//trening//4x20 nogi do klatki piersiowej + 6weidera
Sobota (dt)
4x25//trening//2x20 nogi do tulowia + 2x25 maszynka w domu 6 weidera
niedziela (dnt)
100 brzuszkow + 6 weidera
Czy to jest dobry plan na brzuch? czy ladnie bym sie po nim wyrobil?
Chciałbym dodac tylko ze trenuje ma mase miesniowa ale chec miec krate na brzuchu.... i czy moj trening jest dobry zznaczam jeszcze raz jade na mase wiec uzycie supl;ementow redukcyjnych lub zminatreninigu nie wchodzi w gre
Waga: 68
Wzrost: 178
Obwód klatki: 97
Obwód ramienia: 33
Obwód talii: 82,5
Obwód uda: nei meizylem
Obwód łydki: 26,5
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: troche na brzuchu
Aktywność w ciągu dnia: szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Kulturystyka(a ddokladniej trening na mase na silowni)
Odżywianie: jem duzo i zdrowo
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: 4x w tygodniu silka (wtorek czwartek piatek sobota)
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: zadnych jade na mase a chce spalic troche tluczu
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie!
Stosowane wcześniej diety: nie mam diety jem duzo i zdrowo
Zalzey mi na spalniu tkanki tłuszczowej i wyrobienie tzw "kratki" w jak najkrotszym czasie. Ułozyłem sobie trening brzucha ktory bede weykonywał na silowni i w domu:
Poniedziałek(dzień nietreningowy)
w domu- 100 brzuszków + 6 weidera(kolejny dzien z cyklu treningu zaczalem wzcoraj)
Wtorek(dzien treningowy)
na rozgrzewke 4x25 brzuszkow na ławce skosnej glowa w dół//(potem trening klatka triceps)// i na koniec treningu 2x20 podnoszenie nog do klatki piersiowej i 2x25 maszynka//w domu 6 weidera
Środa (dzień nietreningowy)
w domu- 100 brzuszków + 6 weidera
czwartek (DT)
rozgrzewka 4x25na lawce dolnoskosnej//(trening)// na koniec 4x25 maszynka a w domu 6 weidera
piatek (DT)
rozgrzewka 4x25//trening//4x20 nogi do klatki piersiowej + 6weidera
Sobota (dt)
4x25//trening//2x20 nogi do tulowia + 2x25 maszynka w domu 6 weidera
niedziela (dnt)
100 brzuszkow + 6 weidera
Czy to jest dobry plan na brzuch? czy ladnie bym sie po nim wyrobil?
Chciałbym dodac tylko ze trenuje ma mase miesniowa ale chec miec krate na brzuchu.... i czy moj trening jest dobry zznaczam jeszcze raz jade na mase wiec uzycie supl;ementow redukcyjnych lub zminatreninigu nie wchodzi w gre
Waga: 68
Wzrost: 178
Obwód klatki: 97
Obwód ramienia: 33
Obwód talii: 82,5
Obwód uda: nei meizylem
Obwód łydki: 26,5
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: troche na brzuchu
Aktywność w ciągu dnia: szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Kulturystyka(a ddokladniej trening na mase na silowni)
Odżywianie: jem duzo i zdrowo
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: 4x w tygodniu silka (wtorek czwartek piatek sobota)
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: zadnych jade na mase a chce spalic troche tluczu
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie!
Stosowane wcześniej diety: nie mam diety jem duzo i zdrowo
Podsumowujac podsumowanie tego podsumowania moge podsumowac ze nic z tego nie podsumuje ; D