Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
87337
Napisanych postów
355576
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1643167
1-Game day smak candy grape-w każdej paczce są 3 porcje
2-N.O. XPLODE 2.0 wersja USA smak blue raz-w każdej paczce sa 2 porcje
3-Jack3d smak white blue raspberry w każdej paczce sa 2 porcje
4-FINAFLEX-stimul8-smak cherry limade-w każdej paczce sa 2 porcje
5-Black Bombs-smak wiśnia-w każdej paczce są 3 porcje
6-Mesomorph-smak waterlemon-w każdej paczce jest po 1 porcji
7-Dedicated unstoppable-smak mango-truskawka w każdej paczce jest po 1 porcji
8-Supp-D smak lemon rage w każdej paczce jest po 2 porcje
oceniamy tak
1-nazwa
2-smak
3-pompa
4-pobudzenie
5-ogólne odczucia
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2015-03-04 16:22:43
Szacuny
111
Napisanych postów
11936
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
90986
1-nazwa Game day 2 porcje 12g
2-smak 5/10 słodkawy trochę ale i chemiczny aż mnie wykrzywiało
3-pompa 3/10 ciężko ocenić nie dokończyłem treningu, coś tam zaczęło pompować
4-pobudzenie 1/10 lipa straszna, brak sił zupełnie, nie wiem czy to po tym czy taki dzień
5-ogólne odczucia kiepska rozpuszczalność, dużo prochu zostało co ciężko było wyzbierać ze szklanki, zupełny brak sił zrobiłem 3 ćwiczenia i kompletna dekoncentracja, brak sił praktycznie od początku, nie wiem czy to środek czy dzień albo oba naraz
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!
Szacuny
38
Napisanych postów
179
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
26388
1-nazwa N.O. XPLODE 2.0 wersja USA smak blue raz - 1 porcja
2-smak 10/10, słodkie i smaczne
3-pompa 7/10 dosyć fajna na początku, później w normie
4-pobudzenie 6/10 bez rewelacji
5-ogólne odczucia na początku lekko pobudziło, spompowało, po 1 ćwiczeniu czułem jakbym nic nie brał
Szacuny
66
Napisanych postów
13272
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
96496
1-nazwa mesomorph 2-smak nie oceniam bo dorzuciłem do tego aakg i larginine
3-pompa pompa zaj**ista ale to sprawka pozostałych elementów, generlanie meso nie ma służyć jako pomper 4-pobudzenie 10/10
5-ogólne odczucia Trening zrobiony na pełnej k..... o to chodziło. Delikatny zjazd odczuwalny po treningu, może to poprostu fakt ciężkiego treningu. Jako power up zdecydowanie się nadaje
Szacuny
2
Napisanych postów
551
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
19717
1-Game day 1 porcja
2 7/10 bardzo przyzwoity
3- 3/10pomps- cos tam delikatnie ale słabo
4- 4/10 pobudzenie - cienizna jak mocna kawa
5- Słaby supelek, jest tam geranium?
Zmieniony przez - mlodyW w dniu 2015-03-09 19:31:50
Zmieniony przez - mlodyW w dniu 2015-03-09 23:30:07
Szacuny
2
Napisanych postów
551
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
19717
1 nazwa -Dedicated unstoppable-smak mango-truskawka
2-smak 8/10- super mocno kwaskowy
3-pompa 7/10 dobrze pompuje
4-pobudzenie 8/10 po całym dniu w robocie, mocno spiacy, dedicted zadziałał jak trzeba, bez ćpalni ale przyjemne pobudzenie i super kocentracja
5-ogólne odczucia 9/10 Nie ma ćpania, nie ma zjazdów jak dla mnie super!
Zmieniony przez - mlodyW w dniu 2015-03-11 21:39:58
Szacuny
66
Napisanych postów
13272
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
96496
1-nazwa Jack3d 2-smak 7/10
3-pompa 7/10
4-pobudzenie 7/10
5-ogólne odczucia
Supel przyjemny, czuć delikatnego kopa i lekką pompę. Wrzuciłem 1 porcję, myślę, ze przy dwóch byłoby już naprawdę czuć mocnego kopniaka z pobudzeniem i pompą
Szacuny
2
Napisanych postów
551
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
19717
1-nazwa Supp-D smak lemon rage 2-smak 7/10 spokojnie do wypicia 3-pompa 2/10 nieodczuwalna 4-pobudzenie 1/10 nic 5-ogólne odczucia 1/10 nie polecam, nie odczułem zadnego działania