zastanawiam sie nad "powrotem" do sportu... Ćwiczyłem kiedyś przez 5 lat Judo ale to było bardzo dawno :) Również krotki epizod kick-boxingu oraz Karate i siłownia równolegle. Jest jednak "problem" - mam 30 lat. Jak myślicie jest jakiś głębszy sens treningów w tym wieku aby osiągnąć jakiś poziom ??? Chodzi mi głównie o kick boxing.. Czy polecilibyście jakiś inny sport ???
...
Napisał(a)
Witam,
zastanawiam sie nad "powrotem" do sportu... Ćwiczyłem kiedyś przez 5 lat Judo ale to było bardzo dawno :) Również krotki epizod kick-boxingu oraz Karate i siłownia równolegle. Jest jednak "problem" - mam 30 lat. Jak myślicie jest jakiś głębszy sens treningów w tym wieku aby osiągnąć jakiś poziom ??? Chodzi mi głównie o kick boxing.. Czy polecilibyście jakiś inny sport ???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Jest jednak "problem" - mam 30 lat. Jak myślicie jest jakiś głębszy sens treningów...
Nie widzę głębszego sensu pytań tego typu.
MMA lat 39
Nie widzę głębszego sensu pytań tego typu.
MMA lat 39
...
Napisał(a)
Tylko, że w tym wieku zaczynam od zera... Dlatego tez mam wątpliwośći. Nie bedzie problemu z zapisaniem się w tym wieku na treningi ??
Myślę tez o zajęciach indywidualnych w razie czego...
Myślę tez o zajęciach indywidualnych w razie czego...
...
Napisał(a)
Na olimpiadę to raczej już nie pojedziesz ale żeby robić coś dla siebie to wiek moim zdaniem masz odpowiedni!!! Trochę chęci i będzie OK!!! Powodzenia!!!
1
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów-S.Lem
Ale nie można im o tym mówić - szczególnie na SFD :)
...
Napisał(a)
Ja znam człowieka który jest przed 50 zaczal z pol roku temu i nawet na sparingi jezdzi w muay thai , wiec mozna
Ojca oszukasz, Matkę oszukasz, Życia nie oszukasz...
...
Napisał(a)
No to trochę mnie pocieszyliście :)
Wrócę od dzisiaj na siłkę trochę się rozruszać przed treningami i za jakiś miesiąc sprobuję :)
Wrócę od dzisiaj na siłkę trochę się rozruszać przed treningami i za jakiś miesiąc sprobuję :)
...
Napisał(a)
Kumpel jak się zapisywał na muay thai miał coś koło 35 lat i nie odpuszcza na treningach aż do dziś
Powodzenia
Powodzenia
This is madness!
This is SHIN-AI-DO!!!
http://www.shinaido.w8w.pl/
Poprzedni temat
TAM QUI - ancient vietnamese martial art
Następny temat
Robert Popławski
Polecane artykuły