Mam prosbe o rozpisanie kolejnego cyklu zeby tym razem wszystko bylo z glowa, bo ten drugi cykl na mecie BD to niebardzo wspominam ;/. Wzialem sie ostro za czytanie i miche od tamtego czasu, przemyslalem diete i trening i mysle ze jestem gotowy na sprobowanie saa w shotach, chociaz nie palam miloscia do zastrzykow to bede musial sie jakos przemoc i sobie robic

Cel cyklu jest stricte masowy z checia pozostawienia z tego jak najwiecej noi ruszenia klaty, bo niepodoba mi sie to, a probowalem juz wielu zmian i treningow. Chce zaczac kickiem z mety 1-4 30-40mg ed, ale nie wiem bo mam tego BD 100tabl po 10mg i zastanawiam sie czy to wy***ka, czy tylko sam sobie wkrecilem ze nie dziala tak mocno jak rusek

Prosze o rozpisanie jakiegos konkretnego cyklu i odbloku, na wiosne planowal bym jeszcze jakis jeden cykl na ubicie i zdobycie czystej masy. pozdro
Waga: 91
Wzrost: 187
Obwód klatki: 116
Obwód ramienia: 41
Obwód talii: 91
Obwód uda: 64
Obwód łydki: 41
Staż na siłowni: 2
Ilość spożywanego białka: 2,5
Ilość spożywanych węglowodanów: 3-4
Ilość spożywanych tłuszczów: 1,5
Opis przebytych cykli sterydowych: 100 tabl ruskiej mety 15mg ed 100 tabl british dragon po 10mg kazda, 30mg ed - nie wiem czy ta meta to nie wy***ka jednak byla ;/
Trening: 4x
Cel cyklu: masa miesniowa
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 6 miesiecy
Poziom BF%: nie wiem jak zmierzyc,ale jak napne to 4 paki widac gorne
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): chudniecia
Stan zdrowia: dobry, nie narzekam
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: lysienia
PPM podstawowa przemiana materii: szybka
Wyciskanie leżąc (MAX): 105 kg ;/
Martwy ciąg (MAX): 140
Przysiad (MAX): 130