...
Napisał(a)
Witam. Kupie 2zlotowki okolciznosciowe jesli ktos posiada prosze pisac :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
zalezy co macie prosze podac rok no i co jest napisane na 2zlotowie :P
...
Napisał(a)
dziecioł, zygmunt III waza , jan paweł II i wiele innych (dużo tego mam bo mamuśka w banku pracuje :P :P ) dzisiaj własnei jedna wydałem :P to ile dajesz za 1 sztukę wymienie ci reszte jak coś...
Zycie jest krotkie wiec trzeba byc wielkim!!
...
Napisał(a)
nie tylko 2zl mnie interesuje :P To napisz na gg: 7653563 lub wyslj spis na meila: [email protected]
...
Napisał(a)
ale walek.....zygmunta II waze u nunizmatyka sprzedaz jak nowy to nawet do 250zl za sztuke a koles pewnie da ci 5zl w zamian....buahahahhaha
przejdz sie do nunizmatyka i pozycz katalog z monetami i sam zobaczysz jaka jest ile warta i dopiero pozniej sprzedawaj bo ktos cie grubo wy**ja
przejdz sie do nunizmatyka i pozycz katalog z monetami i sam zobaczysz jaka jest ile warta i dopiero pozniej sprzedawaj bo ktos cie grubo wy**ja
always the sun
...
Napisał(a)
ty Aderos Twoi starzy sie niezle nacpali chyba zobac zile waza stoi 49zl :D stan idealny w kapslu wiec nie wciskaj tu kosmicznych cen :D Ale sie usmialem kolego :D
...
Napisał(a)
moje monety sa w stanie idealnym zadnej rysy jak swiezo wyprodukowane :) leża i nikt ich nie rusza. za 5zł nawet bym ich z pudełka nie wyciagał
Zycie jest krotkie wiec trzeba byc wielkim!!
...
Napisał(a)
bez wyzwik - to pierwsza sprawa
druga to taka
dokladnie,radze udac sie do osob ktore znaja mniej wiecej ceny takich monet
znajomy kupuje
i ceny są rózne
od 20zl to nawet 300
a pewnie i wiecej
druga to taka
dokladnie,radze udac sie do osob ktore znaja mniej wiecej ceny takich monet
znajomy kupuje
i ceny są rózne
od 20zl to nawet 300
a pewnie i wiecej
...
Napisał(a)
anonimek1-koles to nie bylo na poziomie! masz 10 lat ze potrafisz tylko wyzywac? no chyba ze pokrzyzowalem Twoje plany co do szybkiego i nieuczciwego zarobku
a co do moich rodzicow to niezyja [*]
mysl czasem co piszesz....
pozdrawiam
a co do moich rodzicow to niezyja [*]
mysl czasem co piszesz....
pozdrawiam
always the sun
Polecane artykuły