Szacuny
2
Napisanych postów
331
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1921
Osobiście pozostało mi ok. 2tyg do zakończenia cyklu i nie widzę efektów ' zalania'. Oczywiście jak to przy treningu na mase troche fatu przyszło, ale nie za wiele ;)
Szacuny
2234
Napisanych postów
23913
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
397321
wystarczy Ci pojedyncza forma krety co do diety to chyba jednak nie najlepsza skoro i bialko i gainera jeszcze podjadasz? bcaa tez slabe wybrałes pod wzgledem ekonomicznym, sporo kaps trzeba łykac (chyba ze masz te po 1000mg?)
Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
362
Gainer zakupiony żeby w szkole na szybko coś 'zjeść' w tym przypadku wypić, bo nie mam za bardzo czasu na inne rzeczy, a białko asekuracyjnie do uzupełnienia ew zamienienia z jakimś posiłkiem.Co do bcaa to możliwe, bo to był zakup szybki, z tego co widze to są 500mg, czyli małe. Jakieś konkrety z tą kretą ? Bardzo zależy mi żeby masa weszła szybciej noi trochę siły, wiadomo. Widziałem róznego rodzaju kombinacje mono+jabłczan, jest sens?
Szacuny
2
Napisanych postów
331
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1921
Jak jadłeś już Mono, to spróbuj sobie terac Jabłczanu :)
Z przedtreningowek możesz dodać do tego S.A.W.
Co do diety, sam uzupełniam ją gainerem (po siłowni), oraz białkiem, pomiędzy obiadem, a 4 posiłkiem, ok 17. Więc wcale nie musi byc kiepska, nawet z Gainerem i Białkiem :)
Szacuny
2234
Napisanych postów
23913
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
397321
a co szkola ma do tego ze zjesc nie mozesz? kolejny raz ta sama wymówka, wiele osob jakos sobie radzi z tym.. no ale Twoj wybór, tylko pamietaj ze jak chcesz wynikow to mosisz jesc odpowiednio a proszki to tylko slabszej jakosc uzupelninie
Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
362
No w czasie przerwy to ja ledwo mam czas wsypać proszek do mleka i to wypić a gdzie tu mowa o zjedzeniu czegoś, jeszcze paru rzeczy .. ;d
Dobra to jedno jest pewne zacznę od jabłczanu a jakaś przed treningówka, która mi da więcej siły, napompuje lekko ?
Zmieniony przez - kryptonfz w dniu 2013-03-14 15:21:34