Szacuny
2996
Napisanych postów
51658
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
348886
Jak chcesz robić po 2 ćwiczenia na każdą partię, w każdym z wariantów w 3-4 seriach, to objętość treningu może być już nieco za wysoka. Małe partie niekoniecznie też będą potrzebowały takiej ilości serii.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
143
Gdybym robił po 3 serie i powiedzmy optymalna ilość powt to wychodzi 18 serii w skali tygodnia. Nie wydaje mi się, że jest to nadto, ale nic wmawiać nie będę osobą ze stażem kilkunastoletnim. To jak z tymi 3 seriami
Szacuny
2996
Napisanych postów
51658
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
348886
Widzę, że masz już plan w dziale treningowym, także tam kontynuuj wątek. Szukanie porad w dwóch osobnych wątkach może niepotrzebnie namieszać Ci w głowie.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
31496
Napisanych postów
21927
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
274988
Możesz ale jak już wspomniane będzie zbyt duża objętość - optymalnie będzie robić po jednym ćwiczeniu na każdą partie a na nogi dać 2 ćwiczenie ( tył i przód ) oraz na barki ( bo mamy 3 aktony ) więc jedno ćwiczenie angazujące np bok+przód a drugie na tylna część .
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
143
Można zamienić to na fbw 4 razy w tyg gdzie każda partia=1 ćwiczenie na treningu? Jeszcze nie trenowałem planem fbw więc mogę mało powiedzieć, ale te pare ćwiczeń wygląda jakby to był lekki trening. Ile powinniem wykonywać taki trening? W sensie do jakiego momentu bo chyba nie przez całe życie