Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
3
Napisanych postów
235
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13109
Witam,
Nie zamieszczam ankiety, ponieważ mam tylko 1 szybkie pytanie. Jeżeli będzie jednak taka potrzeba, to oczywiście ją załączę.
Aktualnie jestem na 3 swoim cyklu - póki co jedzie tylko cypio 500mg/tydzień - shot co 3 dni czyli pn, czw, nd, sr itd.
Zamierzam dorzucić dekę 250mg.
W związku z tym dawkowanie mam następujące:
cypio 500mg
deka 250mg
Z tego co się orientowałem, to sporo osób poleca te dwa środki walić co tydzień, plus minus 6 dni na raz, czyli 2,5 ml soku w strzykawce.
Moje pytanie jest następujące - czy żeby nie walić tyle soku w 1 dzień mógłbym pozostać przy aktualnym trybie shotów, tj. co 3/4 dni (pn,czw,nd,sr) ale robić to tak, że w 1 strzale - 1 ml teścia i do tego 0,5ml deki?
Czy tak będzie dobrze?
Szacuny
3
Napisanych postów
235
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13109
Myślę jak to ogarnąć, bo np na klatkę mam wycisk. płasko, wycisk skos i rozpiętki, plus triceps 2 ćwiczenia i brzuch,
na plecy MC, wiosła sztangą i hantlami, facepull, reverse dumbell fly + 2 cwicz. na bicka,
w ost. dzien barki: wyciskanie zolnierskie, podnosz. hantli bok, podnosz. tył, podciaganie sztangi do brody + nogi kilka maszyn i brzuch.
Pytanie jak to rozbić tak żeby też w któryś dzień był odpoczynek
Zmieniony przez - malomowny w dniu 2021-07-13 19:21:08
Szacuny
3
Napisanych postów
235
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13109
1. WIEK: 32 2. WAGA: 105 3. WZROST: 188 4. WYMIARY: -biceps: 41 -klatka: 120 -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6l. 6. DIETA: -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 3 test / susta 8. TRENING: 9. CEL CYKLU: masa 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 11. POZIOM BF%: 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): 13. STAN ZDROWIA: 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: -martwy ciąg: -przysiad
Szacuny
3
Napisanych postów
235
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13109
wybaczcie, na szybko pisałem :)
1. WIEK: 32
2. WAGA: 105
3. WZROST: 188
4. WYMIARY:
-biceps: 41
-klatka: 120
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6l.
6. DIETA: 3500 kcal -białko: 200/220g
-węglowodany: 500g
-tłuszcz: 150g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 3 test / susta
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: ost. cykl rok temu
11. POZIOM BF%: chyba 23
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): budowa skinny fat :/
13. STAN ZDROWIA: zdrowy
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 80kg
-martwy ciąg: 110 kg
-przysiad 90 kg
Zmieniony przez - malomowny w dniu 2021-07-12 18:57:56
Szacuny
3610
Napisanych postów
18042
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
203568
Najlepiej rozbij sobie testa i dece razem w 1 strzykawkce 2 x w tygodniu, będziesz miał stabilniejsze stężenie i się nie pomylisz. Np wbijasz poniedziałek rano i czwartek wieczorem. Hcg podajesz stałe lub cyklicznie?
1
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Szacuny
3
Napisanych postów
235
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13109
Dziękuje za pomoc.
Będąc już w temacie zadam 2 pytanka.
1.) Czy bicie HCG co miesiąc (około) dawką 5000j. podzieloną na 3, 4 strzały jest ok? Czy lepiej to zmienić?
2.) Trenuję splitem i zastanawiam się czy dawka dni jest ok, tzn. do tej pory trenowałem A, B, C, 1 dzien przerwy, A, B, C, 1 dzien przerwy i nie ukrywam byłem mega zmęczony. Myślę czy nie przestawić się na pn, sr, pt ale z kolei czy to nie za mało?
Zmieniony przez - malomowny w dniu 2021-07-13 17:58:22
Szacuny
11123
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
1 może być 2 podziel sobie ten split chodzi mi że katujesz za mocno na jednej sesji utnij o połowę ale dodaj dodatkowe dni w tygodniu albo po prostu zmniejsz objętość na treningu.