Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
149
Bedzie to moj 1 cykl i zwlekalem z nim dobre dwa lata wiec jest przemyslany. W koncu podjalem decyzje. Po przeczytaniu wileu postow artykulow itd. no i cel jaki chce osiagnac wybralem taki uklad.
1-6 npp 100 mg e2d
1-6 prop 100 mg e2d
Do tego oczywiscie dieta, dwie puchy dobrych bialek, olimpa witamin i chelaty mega kaps, zma - zeby dodtakowo zwiekszyc ilosc magnezu i cynku. A po cyklu zjem gaspari super pump bo zostalo mi pol puchy i mono na zminimalizowanie spadkow. Mysle ze Hcg nie bedzie mi potrzebne, a co do PCT to jesli clomid to 3 dni po ostatnim shoocie 150,150,100,100 i pozniej po 50 mg do konca 24 tabsow, ale przeczytalem tutaj artykul ze lepiej odblok nolva robic. i tu prosze o rady co lepiej ?? i co nolva 40,40,30,30 a pozniej 20 do konca paczki ?? czy inaczej brac ?? Z gory dzieki za pomoc
Waga: 82
Wzrost: 180
Obwód klatki: 106
Obwód ramienia: 39
Obwód talii: 85
Obwód uda: 58
Obwód łydki: 39
Staż na siłowni: 4 lata
Ilość spożywanego białka: 3
Ilość spożywanych węglowodanów: 7
Ilość spożywanych tłuszczów: 4
Opis przebytych cykli sterydowych: 0
Trening: -
Cel cyklu: wysokiej jakosci miesien
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 0
Poziom BF%: 12
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): szczupły
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
149
dzaibnalem dwa dni temu w udo w jednym shoocie 1 ml prop i 1 ml superki. Nic nie bolalo wszystko super a dopiero na drugi dien uda bolalo jak mega zakwas a dzis jeszcze gorzej ;/ i jak tu cwiczyc ;/ jakies porady ?? jak cos super iran a testo balkana i mam tez genesis
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
149
powiem ci ze ostatnio nie loicze wegli i tluszczow tylko samo bialko, ale wegkli zawsze duzo jadlem bo mega prezmiane materii mam kiedys jak trenowalem sporty walki a nie silke to 8000 kcal potrafilem dziennie szamac. i 200 na suwnica dziabie bo kolana mam poryzane wiec przysiady srednio mi pasuja
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
149
ze wzgledu ze npp nie nadaje sie niby ?? czy poprostu 1 raz = jedna substancja ?? kurde bo sam tesc mocno androgen dzis jest jutro nie ma a krotki nandrolonik przy przyklepal bardziej sprawe ;] kurde co osoba to zdanie :) mowisz sam prop hmmm ?? musze sie zastanowic. a moze jakies wady npp + prop ?? i zalety samego prop ??
Szacuny
3
Napisanych postów
320
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
7452
Zaczynając od pojedynczych substancji jesteś w stanie określić wady i zalety danego środka biorąc pod uwagę swój własny organizm.
"kulturystka to maraton ... " tak jak powiedział Hardt
Dzięki takiemu podejściu więcej zyskasz niż stracisz w porównaniu do tego by rzucać się na co raz dłuższe i złożone z co raz większej ilości środków cykle.
jeśli komuś się nie podoba budowa zdań to z góry przepraszam