Witam.
Czytałem tu wiele porad i diet, przeliczników kalorii itp.
Na siłowni pytałem trenera o pomoc w zrzuceniu balastu, który nageromadziłem pracą biurową...
Jego sugestie znacznie odbiegały od waszych dla tego wole się spytać was o pomoc.
Mam 25 lat, praca siedząca za komputerem - biurowa głównie.
Tryb życia 9-18 praca, 18:00 siłownia 1-2h trening 5-6 dni w tygodniu.
Ćwiczenia codziennie inne partie (we 2 z przyjacielem)
Mam 183 cm wzrostu, 106 kg wagi w czym około 25 kg to smalec ;/
Dieta wyjątkowo nieregularna poprzez pracę...
Weekendy - 4-6 godzin biegu w lesie z obciążeniem ~ 10 kg (airsoft - czołganie, bieganie, wspinanie itp itd...)
Mój cel? To zrzucić ten balast, który nagromadziłem w pracy siedzącej. Potrzebuję też pomocy w doborze suplementów do diety.
Trener polecał Kreatynę, HMB i serwatkę w pierwszych 2 tygodniach jednak prosiłbym Was o potwierdzenie lub zasugerowanie odpowiedniej diety i ćwiczeń.
Za wszelkie informacjębęę wdzięczny.
Na prośbę dopiszę inne dane.
Czytałem tu wiele porad i diet, przeliczników kalorii itp.
Na siłowni pytałem trenera o pomoc w zrzuceniu balastu, który nageromadziłem pracą biurową...
Jego sugestie znacznie odbiegały od waszych dla tego wole się spytać was o pomoc.
Mam 25 lat, praca siedząca za komputerem - biurowa głównie.
Tryb życia 9-18 praca, 18:00 siłownia 1-2h trening 5-6 dni w tygodniu.
Ćwiczenia codziennie inne partie (we 2 z przyjacielem)
Mam 183 cm wzrostu, 106 kg wagi w czym około 25 kg to smalec ;/
Dieta wyjątkowo nieregularna poprzez pracę...
Weekendy - 4-6 godzin biegu w lesie z obciążeniem ~ 10 kg (airsoft - czołganie, bieganie, wspinanie itp itd...)
Mój cel? To zrzucić ten balast, który nagromadziłem w pracy siedzącej. Potrzebuję też pomocy w doborze suplementów do diety.
Trener polecał Kreatynę, HMB i serwatkę w pierwszych 2 tygodniach jednak prosiłbym Was o potwierdzenie lub zasugerowanie odpowiedniej diety i ćwiczeń.
Za wszelkie informacjębęę wdzięczny.
Na prośbę dopiszę inne dane.