...
Napisał(a)
ciezko jest utrzymac odpowiednia mase cwiczac na silce i jednoczesnie biegajac i uprawiajac tyle aerobow;/Ale jakos daje rade hehe w 4 miechy przytylem 5kg bez supli z dobrze dobrana dieta

...
Napisał(a)
Wczesniej oczywiscie pompki brzuszki podciagania na drazku i wszystko to czym sie nabiera sily i rzezby po za silownia
Street Free Style rlz!!

...
Napisał(a)
Estetycznie. Ale na bank trenujesz dłużej albo dencujesz czy co tam robisz 

Pane moderatore, prose ne ubija tematu
To se ne da!
...
Napisał(a)
Ze stazem nie klamie.
Tak jak napisalem na wstepie...po za silka dodatkowo:MMA,Break Dance,Agrobatyka,Gimnastyka.POnadto bieganie i plywanie hehe a co mi szkodzi
Tak jak napisalem na wstepie...po za silka dodatkowo:MMA,Break Dance,Agrobatyka,Gimnastyka.POnadto bieganie i plywanie hehe a co mi szkodzi

...
Napisał(a)
bardzo ładnie, masz predyspozycje sog
...
Napisał(a)
Wszystko co robisz mądrze daje efekty...
...
Napisał(a)
Jakis konkretny plan na brzuch?
Jeżeli koleś cwiczy akrobatyke to nie moze wazyc 105kg. Ja bym tylko nad klata popracował i gadaj jak brzuch cwiczysz :D
Zmieniony przez - O. w dniu 2007-04-09 11:24:48
Jeżeli koleś cwiczy akrobatyke to nie moze wazyc 105kg. Ja bym tylko nad klata popracował i gadaj jak brzuch cwiczysz :D
Zmieniony przez - O. w dniu 2007-04-09 11:24:48
...
Napisał(a)
nie jest źle, ALE
może niedługo będą posty w stylu: MAM 17LAT za 4 miesiące zaczynam chodzić na siłke, albo Jutro ide pierwszy raz na siłke - oceńcie...

może niedługo będą posty w stylu: MAM 17LAT za 4 miesiące zaczynam chodzić na siłke, albo Jutro ide pierwszy raz na siłke - oceńcie...

Destiny is in your hands.
Polecane artykuły