witam.Na poczatku mojego pierwszego tematu oraz postu chcialbym prosic o to,by nikt na mnie nie najezdzal i nie pisal,ze takie tematy juz sa.Mam 17 lat, 178cm, waze 102kg.w brzuchu i klacie nie jestem tak bardzo gruby co w nogach(zamieszcze zdjecia).Od poniedzialku mam karnet miesieczny silownie(chodze pon-sr-pt) i moje pierwsze spotkanie z silownia poszlo wysmienicie.Do tego 1-2 razy w tygodniu jezdze na basen.Zamierzam tez biegac.Prosze was o pomoc.Ustalcie mi diete jesli mozecie.A jesli nie to dajcie link do tematu jakiegos uzytkownika forum,ktorego dieta bylaby dla mnie dobra.
Waga: 102
Wzrost: 178
Obwód klatki: 119
Obwód ramienia: nie wiem czy dobrze mierze ale po 34 cm
Obwód talii: 107
Obwód uda: Mierzone przy pachwinie:69 prawe; 68,5 lewe
Obwód łydki: 43 prawa,43,5 lewa
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: Tak na oko to od 30 do 50%
Aktywność w ciągu dnia:
hmm w wakacje to od rana do wieczora siedze przy komputerze.Jedyna rzecz to wyjazdy na baseny,silownie,bieganie.W roku szkolnym to tylko wypady do szkoly,reszte spedzam w domu.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności:
Silownia 3X w tygodniu po 1-1,5h.
Basen 1-2 razy w tygodniu 1h.
Bieganie-jeszcze nie zastosowane.
Kilka słów o obecnym i wcześniejszym odżywianiu:
Hmm jadlem wszystko co popadnie :) nie jestem wybredny.Dawniej czesto jadlem kielbase odsmazana oraz parowki.Do tego na kanapkach pojawial sie majonez.Od jakiegos czasu,ograniczylem te posilki.Kielbasy odsmazanej nie jadam wogole,parowki od czasu do czasu,a majonez odstawilem na bok.Mam takie napady,ze odchudzam sie dobrze,a nagle przyjdzie moment,ze podczas jednego posilku nawpie....am sie zarcia ze szok.Pozniej oczywiscie tego zaluje:/
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: Astma-Nie przeszkadza mi raczej w uprawianiu sportow.Wysilek moge miec :)
Możliwe i preferowane formy aktywności fizycznej:
tak jak wspominalem basen,silownia.Postaram sie wprowadzic bieganie.
Czas nie jest wazny,bo we wakacje mam go duzo i marnuje go siedzac przy komputerze.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty/suplementy redukcyjne:
Thermo fat burner(TREC)
Fat Transporter(TREC)
Carnitine complex(TREC)
Czy planujesz i czy możliwe jest wprowadzenie suplementów redukcyjnych:
Oczywiscie.Musza byc skuteczne oraz bezpieczne dla mojego zdrowia i zycia :)
Stosowane wcześniej diety: Roznorodne.Nienawidze liczyc kalorii :/
Aktywność w ciągu dnia: hmm w wakacje to od rana do wieczora siedze przy komputerze.Jedyna rzecz to wyjazdy na baseny,silownie,bieganie.W roku szkolnym to tylko wypady do szkoly,reszte spedzam w domu.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Silownia 3X w tygodniu po 1-1,5h.
Odżywianie: Hmm jadlem wszystko co popadnie :) nie jestem wybredny.Dawniej czesto jadlem kielbase odsmazana oraz parowki.Do tego na kanapkach pojawial sie majonez.Od jakiegos czasu,ograniczylem te posilki.Kielbasy odsmazanej nie jadam wogole,parowki od czasu do czasu,a majonez odstawilem na bok.Mam takie napady,ze odchudzam sie dobrze,a nagle przyjdzie moment,ze podczas jednego posilku nawpie....am sie zarcia ze szok.Pozniej oczywiscie tego zaluje:/
Stan zdrowia: Astma-Nie przeszkadza mi raczej w uprawianiu sportow.Wysilek moge miec :)
Preferowane formy aktywności fizycznej: tak jak wspominalem basen,silownia.Postaram sie wprowadzic bieganie.
Czas nie jest wazny,bo we wakacje mam go duzo i marnuje go siedzac przy komputerze.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Thermo fat burner(TREC)
Fat Transporter(TREC)
Carnitine complex(TREC)
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Oczywiscie.Musza byc skuteczne oraz bezpieczne dla mojego zdrowia i zycia :)
FOTKI WSTAWIE DZISIAJ LUB JUTRO
Zmieniony przez - browar112 w dniu 2009-07-09 10:03:42
Aktywność w ciągu dnia:
hmm w wakacje to od rana do wieczora siedze przy komputerze.Jedyna rzecz to wyjazdy na baseny,silownie,bieganie.W roku szkolnym to tylko wypady do szkoly,reszte spedzam w domu.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności:
Silownia 3X w tygodniu po 1-1,5h.
Kilka słów o obecnym i wcześniejszym odżywianiu:
Hmm jadlem wszystko co popadnie :) nie jestem wybredny.Dawniej czesto jadlem kielbase odsmazana oraz parowki.Do tego na kanapkach pojawial sie majonez.Od jakiegos czasu,ograniczylem te posilki.Kielbasy odsmazanej nie jadam wogole,parowki od czasu do czasu,a majonez odstawilem na bok.Mam takie napady,ze odchudzam sie dobrze,a nagle przyjdzie moment,ze podczas jednego posilku nawpie....am sie zarcia ze szok.Pozniej oczywiscie tego zaluje:/
Możliwe i preferowane formy aktywności fizycznej:
tak jak wspominalem basen,silownia.Postaram sie wprowadzic bieganie.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty/suplementy redukcyjne:
Thermo fat burner(TREC)
Fat Transporter(TREC)
Carnitine complex(TREC)
Czy planujesz i czy możliwe jest wprowadzenie suplementów redukcyjnych:
Oczywiscie.Musza byc skuteczne oraz bezpieczne dla mojego zdrowia i zycia :)
Aktywność w ciągu dnia: hmm w wakacje to od rana do wieczora siedze przy komputerze.Jedyna rzecz to wyjazdy na baseny,silownie,bieganie.W roku szkolnym to tylko wypady do szkoly,reszte spedzam w domu.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Silownia 3X w tygodniu po 1-1,5h.
Odżywianie: Hmm jadlem wszystko co popadnie :) nie jestem wybredny.Dawniej czesto jadlem kielbase odsmazana oraz parowki.Do tego na kanapkach pojawial sie majonez.Od jakiegos czasu,ograniczylem te posilki.Kielbasy odsmazanej nie jadam wogole,parowki od czasu do czasu,a majonez odstawilem na bok.Mam takie napady,ze odchudzam sie dobrze,a nagle przyjdzie moment,ze podczas jednego posilku nawpie....am sie zarcia ze szok.Pozniej oczywiscie tego zaluje:/
Preferowane formy aktywności fizycznej: tak jak wspominalem basen,silownia.Postaram sie wprowadzic bieganie.
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Thermo fat burner(TREC)
Fat Transporter(TREC)
Carnitine complex(TREC)
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Oczywiscie.Musza byc skuteczne oraz bezpieczne dla mojego zdrowia i zycia :)
FOTKI WSTAWIE DZISIAJ LUB JUTRO
Zmieniony przez - browar112 w dniu 2009-07-09 10:03:42