SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

16 lat pare miesięcy ćwiczeń

temat działu:

Galeria Zdjęć

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 10766

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1050 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25630

Witam! mam 16 lat (2 klasa LO). na siłownie zacząłem chodzić od 3 klasy gim. chodziłem na nią 8\9 miesięcy, dieta jako taka była, wszystko szło w dobrym kierunku, ale zaczęły się problemy z kręgosłupem, więc musiałem zrobić sobie roczną przerwę. podczas tej przerwy chodziłem na basen 3 razy w tygodniu. na początku nie miałem diety, powróciłem do niej, dopiero po 6 miesiącach, gdyż chciałem zrobić sobie wycinkę na lato. obecnie na siłkę chodzę ok. 2\3 miesiące i właśnie mam duży dylemat. na studia zamierzam się dostać do WSOWL we Wrocławiu (szkoła oficerska), gdzie na dietę nie będzie miejsca (3 posiłki trzeba zjeść w jednostce) i nie wiem czy przez te 2 lata trzymać michę. obecnie ćwiczę bez diety, w tygodniu nie ma ani jednego posiłku typowo 'kulturystycznego'...

wymiary:
klata 105 na luzie
biceps 38
pas 84
waga 80
udo 58

ogólnie co do treningu to mam ograniczenia. nie mogę robić paru podstawowych ćwiczeń - martwego, wiosłowań, przysiadów, klatki na ławeczkach, na barki to w ogóle niczego nie mogę fotek będzie 5 także proszę wpisywać sie jak skończę.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 457 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3712
fotki troche z dupy mało widac.Nie wiem jakie sa Twoje plany co do sylwetki ale bez diety i podstawowych cwiczen bd cieżko

wszystko albo nic

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 117 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1830
Trzymaj tak dalej :) Spoko bic pokarz plecy i nogi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 8678 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 54691
Biceps ładny o ile zauważyłem, ale foty są strasznie niewyraźne, więc reszty nie oceniam...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

dorzucę 2 fotki trochę lepszej jakości.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

ogólnie to nastawiam się na jak największą liczbę podciągnięć. obecnie robię 15\16 za 1,5 roku zamierzam dojść do przynajmniej 21. trenuje treningiem armstronga gdzie na plecy wychodzi mi w tyg 35 serii podciągania w tygodniu, do tego codziennie robię po 3 serie pompek, chodze na siłke 3 razy w tyg i biegam 3 razy w tyg. na 1000m chcę zejść minimalnie poniżej 3, obecnie jest to trochę ponad 3.

Zmieniony przez - klima92 w dniu 2009-11-11 17:06:37
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

mc4

WHEY premium