Otóż mam 15 lat (]) ważę 40kg i mam ok. 160 wzrostu. Na w-f ćwiczyliśmy na siłowni. Ja osobiście podniosłem 30kg 10razy, podniosłem się na drążku 8x i zrobiłem 30 pompek (mój rekord to 48) Czy jak na mój wzrost i wagę jako tako się trzymam? :) Dodam jeszcze, że wielu było takich co ani razu się nie podciągnęli, ani razu nie zrobili pełnej pompki. Jednak podnosili 40kg. Byli to moi kumple. Bardzo... szukam właściwego słowa... bardzo otyli kumple :) Mój nauczyciel od w-f ze mnie się nabijał, że jestem chudy, że mało ważę i nie podniosę wiele. A więc tu pojawia się moje pytanie: dlaczego sadło (potocznie: mięsień piwny ) daje tyle siły żeby podnosić 40kg? Czy to zależy od wagi? Czy powinienem się przejmować tym, co mówi mój nauczyciel? Bo on się ciągle śmieje z mojej wagi. Dodam że jem dużo. Nawet bardzo dużo. Ale taki już jestem, że masy nie nabieram. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź!!!
Otóż mam 15 lat (]) ważę 40kg i mam ok. 160 wzrostu. Na w-f ćwiczyliśmy na siłowni. Ja osobiście podniosłem 30kg 10razy, podniosłem się na drążku 8x i zrobiłem 30 pompek (mój rekord to 48) Czy jak na mój wzrost i wagę jako tako się trzymam? :) Dodam jeszcze, że wielu było takich co ani razu się nie podciągnęli, ani razu nie zrobili pełnej pompki. Jednak podnosili 40kg. Byli to moi kumple. Bardzo... szukam właściwego słowa... bardzo otyli kumple :) Mój nauczyciel od w-f ze mnie się nabijał, że jestem chudy, że mało ważę i nie podniosę wiele. A więc tu pojawia się moje pytanie: dlaczego sadło (potocznie: mięsień piwny ) daje tyle siły żeby podnosić 40kg? Czy to zależy od wagi? Czy powinienem się przejmować tym, co mówi mój nauczyciel? Bo on się ciągle śmieje z mojej wagi. Dodam że jem dużo. Nawet bardzo dużo. Ale taki już jestem, że masy nie nabieram. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź!!!
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdźpozdrawiam wszystkich cwiczących i tych co dopiero zaczynają...
ćwiczcie i walczcie...
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
To że mały jestem to wiem ;)
Twój wybór
www.theanimalrescuesite.com - daj 6 misek pokarmu dla głodujących zwierząt!
www.thehungersite.com - daj 1,1 ciepły posiłek dla głodujacych na świecie!
www.therainforestsite.com - uratuj 10m2 lasów tropikalnych!
www.thechildhealthsite.com - pomóż chorym dzieciom!
http://www.pajacyk.pl/ - nakarm glodne dziecko
http://www.sfd.pl/temat209527/ - ZAPRASZAM
Tak to już w życiu bywa.. raz pęka serce, raz prezerwatywa :D
Dziś staraj się być lepszy
niż byłeś wczoraj !!
pozdrawiam, Witek "Onkel" Pomećko
Cwiczyc! Ja pierwsze swoje poczatki z ciezarami zaczolem jak mialem 13-14 lat. Nie bylo to nic powaznego tylko towarzyszylem bratu i cos tam sobie machalem bez zadnego planu i jakos zyje i uroslem.. mam 185 cm.
A gainer to wysoko kaloryczna odrzywka bialkowa, ktora pomoze zyskac mase.