Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
87291
Napisanych postów
355508
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1642948
1.CTD NOXIPRO-CHROME smak pineapple/strawberry
2.MAN GAME DAY smak candy grape
3.CTD NOXIPRO smak fruit punch
4.PURUSLABS-CONDENSE smak melonberry cooler
5.FINAFLEX-STIMUL8 smak blue
6.BAD WOLF NUTRITION-HOWLING PWO smak tropical fruit burst
7.IMNUTRITION -VOLCANO smak ??
8.CENTURION LABZ-RAGE smak blue slushie
9.IFN- MAX OUT smak lemon drop
10.CHAOS AND PAIN-CANNIBAL RIOT smak five finger daeth punch
11.NutraClipse-ALPHA DRIVE smak raspberry lemonade
12.PRO SUPPS-HYDE smak green apple
13.WICKED smak punishing punch
.
oceniamy tak
1-nazwa
2-smak
3-pompa
4-pobudzenie
5-ogólne odczucia
Szacuny
20
Napisanych postów
147
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
10470
1-CTD NOXIPRO 2-2/5
3-3/5
4-2/5
5- 2/5spodziewałem się czegoś więcej...ale.niestety albo ze mną już jest coś nie tak,albo z suplami.
Jedz jak facet, planuj dokładnie spulementację, trenuj mądrze, a staniesz się wielkim sk***yyysynem. A jak nie to zaproś na noc dziewczynę i będziesz szczęśliwym człowiekiem...
Szacuny
24
Napisanych postów
57
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
5634
1 PURUSLABS-CONDENSE
2 4/5 guma balonowa git :)
3 5/5 dla mnie miazga
4 3/5
5 Trening FBW z super seriami ostatnie serie biceps + triceps rozrywalo. Jak ktos ma dosyc zjazdow po mocnych pre naladowanych stymulantami polecam.Sam napewno wroce.
Szacuny
94
Napisanych postów
2221
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
260326
CTD NOXIPRO - Chrome
pineapple/strawberry
Smak: 5/10 bez szału, sztuczny i chemiczny ale da radę wypić
Pompa: 3/10 praktycznie żadnej różnicy nie odczułem
Pobudzenie: 7/10 dość mocne ale bez przesadnej ćpalni, dla mnie idealne
Ogólne odczucia: Produkt na pewno wart uwagi, szczególnie jeśli komuś zależy bardziej na pobudzeniu niż na pompie. Po treningu lekkie zejście.
Szacuny
849
Napisanych postów
13713
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
125297
1 - CTD NOXIPRO-CHROME 2 - 7/10 Smak niezły, rozpuszczalność bdb 3 - 5/10 Też nie poczułem różnicy, ale ćwiczyłem nogi, a tu zawsze jest pompa 4 - 8/10 już po kilkunastu minutach czuć było bałagan w głowie, na treningu mocna motywacja 5 - Typowy PW, jeszcze mnie trzyma (jedzenie do pracy robiłem jak wścieknięty) cały czas niezły humor. Na pewno warty polecenia
Szacuny
222
Napisanych postów
1799
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
102820
1-nazwa CTD NOXIPRO-CHROME
2-smak dla mnie mało smaczne, nawet niedobre 2/5 3-pompa pompka raczej standart - jak bez PW 2/5 4-pobudzenie czułem się pobudzony i to nawet przyzwoicie 4/5 5-ogólne odczucia Dawno nie stosowałem tego rodzaju stymulantów i oczekiwałem, że mnie będzie nosiło a mięśnie rozerwie. Pompa słaba, pobudzenie było ok. Trening intensywny i w miarę ciężki. Czekam jednak na coś lepszego, moja ocena to 3/5
Szacuny
119
Napisanych postów
415
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
23969
1-nazwa: CTD NOXIPRO-CHROME
2-smak: 3/5
3-pompa: 2/3
4-pobudzenie: 2/3
5-ogólne odczucia: 2/3
Dla mnie słabe PW. Porcja poszła rano, natczo, 30 min przed treningiem, z początku trochę posmyrało. Efekt jakby wypij kawę przed treningiem. Zobaczę jak pójdzie przy drugim podejściu.
Szacuny
849
Napisanych postów
13713
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
125297
1 - MAN GAME DAY smak candy grape 2 - 1/10 smak dramat, przypominał wymioty, pienił się mocno 3 - 7/10 pompa mocna, fajnie się ćwiczyło tricka 4 - 5/10 brak wyczuwalnego pobudzenia, ale i zjazdu brak, więc nie najgorzej 5 - takie PW bez nadmiernego bałaganu w głowie, trening fajny, chęci do pracy sporo. Smak dramat, pompa niezła. Raczej dla kogoś kto zaczyna zabawę z PW