Szacuny
35
Napisanych postów
598
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6553
1.Zdrowe? Zawsze pijalem codziennie rano.. Czy pic dalej? Czy ma to jakies minusy?
2.Mam body grainer 3600 MlO. Powiedzcie, kiedy mam brac te sto gram? W trakcie/po/przed obiadem? W trakcie/po/przed treningu? ThX
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Ludzie to niewiedza...
Szacuny
11122
Napisanych postów
51312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
hehe:) dla mnie największym minusem kawy jest to, że ma się po niej żółte zęby pij przez rurkęmoże to coś pomoże:) a serio to wypłukuje wapń z organizmu, utrudnia przyswajanie żelaza, odwadnia,ale z drugiej strony (podobno) przyspiesza trochę przemianę materii. Moim zdaniem lepiej nie pić, ale zdaje się, że jakies tam zalety ma(w kilku postach goście pisali) może teraz ktos Ci cos napisze:) papa:)
Szacuny
0
Napisanych postów
293
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7096
ja pije kawe ok. pol godziny przed treningiem. wiem, ze od nadmiaru kawy moga zaczac cie po pewnym czasie lapac skurcze. jest to chyba zwiazane z tym wyplukiwaniem zelaza z organizmu, jak smoczek pisala.
a gainerka jedz po wstaniu rano i zaraz po treningu.
Szacuny
41
Napisanych postów
18994
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
77015
Ja tez przed treningiem zawsze... Nie narzekam,mysle ,ze 5 kaw na tydzien powinno nie byc zle...
MI pomaga bardzo,zreszta bylo juz pare postow o kawie..
Archiwum sie klania,archiwum...
Pozdrawiam !
Szacuny
41
Napisanych postów
18994
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
77015
No Problem Ja mam taki nawyk,gdy mam pytanie wpierw szukam w wyszukiwarce i wpisuje wyrazy podobne,a pozniej wale na forum,mysle ,ze to ulati nam wszysktim zycie Pozdrawiam Motywie !
Szacuny
17
Napisanych postów
1559
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
15619
1. Zdrowe to nie jest, dla kulturysty kofeina oznacza utratę cennego magnezu. Jezeli musisz to pij sobie, ale osobiscie uwazam że na masie jak najmniej kofeiny bo odwadnia, już lepiej kofeiną pomagać sobie w okresie robienia rzeźby.
2. Myślę że jeżeli dysponujesz tylko tym to najlepiej natychmiast po treningu.