Michał Wandzik
...
Napisał(a)
Najprawdopodobniej(95%) odbeda sie w tym roku mistrzostwa slaska w trojboju silowym bedzie to w listopadzie pierwszy albo drugi weekend. Bede informowal na biezaco co i jak i jaki dokladny termin. Jesli tylko nie napotkamy problemow jakie stwarzaja nieraz inni ludzie to zawody odbeda sie juz ja sie o to postaram. Wiec szykujcie sie wszyscy ostro.
Michał Wandzik
Michał Wandzik
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Mariusz Pudzianowski i Jarosław Dymek Mistrzostwa Par Strong Men
- Jesse Marunde - galeria
- Otwarte Mistrzostwa SFD & SdW w wyciskaniu sztangi leżąc WYNIKI S.69 ZDJĘCIA
- 14.05 II Otwarte Mistrzostwa SFD&SDW w wyciskaniu sztangi leżąc - Warszawa
- I Mistrzostwa Polski w Muscle Up HITEC NUTRITION Poznań 21-09- 2013
- VIII Mistrzostwa Polskich Siłaczy WL RAW-ZŁOTORYJA 16-17.11.2013
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Już wkrótce...bądź czujny...dam znać
ps.Takia moja mała dygresja to byłeś najbardziej "O"krąglutki ze wszystkich startujących

ps.Takia moja mała dygresja to byłeś najbardziej "O"krąglutki ze wszystkich startujących

...
Napisał(a)
Znając jednego z organizatorów czyli Pana Pawlika to zapowiada się dobra organizacja zawodów. Okoliczni siłacze podpytują już o termin zawodów więc moze być trochę chętnych, w sumie jest to dobry sposób na zdobycie doświadczenia startowego u początkujących z trójbojem i możliwość "skasowania" kolejnych dyplomów przez starych wyjadaczy.
P.S. Spice ulżyło mi, ze idziesz w 125+ bo nie będę musiał zbijać wagi do 110 i zostaję w 125
P.S. Spice ulżyło mi, ze idziesz w 125+ bo nie będę musiał zbijać wagi do 110 i zostaję w 125

pij mleko będziesz wielki
...
Napisał(a)
Hej Michał-a czy będzie podział na weteranów,juniorów i seniorów tak jak to ma miejsce czasem na Mistrz.Śląska w WL czy to będzie jedna grupa seniorów poprostu?
Profesjonalisci zbudowali Titanica, amatorzy arke
...
Napisał(a)
A wiecie może jakie są wyniki na Śląsku w kategori do 100 kg w juniorach młodszych? Pozdrawiam
www.rafalkobylarz.pl
Facebook: Rafał Kobylarz Fanpage
http://www.youtube.com/watch?v=gordky-oNLM
...
Napisał(a)
Spice często cię widzę na siłowni:) Ostatnio fajny Martwy robiłeś;)
www.rafalkobylarz.pl
...
Napisał(a)
Kreuzheben uber alles!
"czy istota ludzka jest w stanie schylić się i podnieść 363 kg 4 razy w martwym ciągu?"
...
Napisał(a)
Hehe Za duży jesteś:P to nie takie proste:P
www.rafalkobylarz.pl
...
Napisał(a)
Ja duzy
? Przy tych wszystkich karkach co chodza na Tytan ja wygladam jak kruszynka ! ale mi to odpowiada, nie lubie sie wyrozniac ... choc i tak sie wyrozniam, bo nikt tak nie brudzi silowni talkiem i magnezja jak ja
hehe ... podejdz i zagadaj a nie mi tu jakies wymowki walisz !

Poprzedni temat
Kiedy będą mistrzostwa świata?
Następny temat
SIŁACZE W TVN
Polecane artykuły